Ένας διαφορετικός αγώνας... για το Γηροκομείο Ικαρίας από τον ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ

Ένας αγώνας διαφορετικός από όσους έχουμε συνηθίσει στο νησί, πραγματοποιήθηκε χθες στις 28/12/16 στο κλειστό γυμναστήριο, στον Άγιο Κήρυκο.

Μια αναμέτρηση μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΣ Ίκαρο και στον ΠΑΣ Ίκαρο π.Χ. όπως με χιούμορ τυπώθηκε στις εμφανίσεις από βετεράνους αλλά και εν ενεργεία παίχτες που φόρεσαν την μπλε φανέλα τα προηγούμενα έτη.

Ο σκοπός του αγώνα ήταν να το γιορτάσουμε αθλητικά, στο πνεύμα τον ημερών, αλλά παράλληλα να διατεθούν τα έσοδα από την είσοδο (2ευρώ) για  ανάγκες του Γηροκομείου Ικαρίας.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γέμισε τις κερκίδες, ενώ έδειξε να το διασκεδάζει αρκετά με το πλούσιο θέαμα.Τελικά το ποσό των 650 ευρώ που συσσωρεύθηκε αποδεικνύει περίτρανα την ευαισθητοποίηση των Ικαριωτών για την τρίτη ηλικία.

Για την Ιστορία ο Ίκαρος κέρδισε τον Ίκαρος π.Χ. για έναν πόντο 102-101 σε ένα παιχνίδι όπου οι βετεράνοι έκλεψαν την παράσταση και θύμισαν στο κοινό κάτι από τα παλιά.

Να ευχηθούμε πως αυτό το παιχνίδι θα είναι η αρχή για την ίδρυση ενός συλλόγου παλαιμάχων του συλλόγου μας όπου θα προσφέρει και στο μέλλον παρόμοιες συγκινήσεις.

Ένα μεγάλο εύγε σε όσους συμμετείχαν αλλά και στον κόσμο που  αγκάλιασε αυτή τη πρωτοβουλία.

Χρόνια πολλά σε όλους!


ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ 1954