Ειδήσεις από το Επαρχείο Ικαρίας – Φούρνων 8/6/15

Από το Επαρχείο τοποθετήθηκε βαρύ μηχάνημα στο Επαρχιακό δίκτυο έως το χωριό Κουνιάδοι για να καθαριστεί το δίκτυο από καταπτώσεις μπαζών και βράχων, η πρώτη φάση της παρέμβασης ολοκληρώθηκε και άμεσα θα σταλεί δεύτερο μηχάνημα μικρότερο να καθαρίσει τα μπάζα που είναι επί του ασφαλτοτάπητα και που δεν μπορούν να συλλέξουν με μεγάλο μηχάνημα.

Ο ‘Έπαρχος το Σάββατο προσκλήθηκε στη συνέλευση που διοργάνωσε ο εξωραϊστικός σύλλογος « Αριστείδης» στον Εύδηλο με θέματα που αφορούν το Δημοτικό Διαμέρισμα Ευδήλου.

Την Κυριακή η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου επισκέφτηκε την Ικαρία όπου είχε συνεργασία με τον Έπαρχο, το απόγευμα αναχώρησαν για Φούρνους και Θύμαινα όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο ο οποίος τους ενημέρωσε για τα έργα. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Έπαρχο την Θύμαινα όπου εγκατέστησε  η κ. Καλογήρου τον εργολάβο για το οδικό τμήμα που πρόσφατα, με προσωπική της παρέμβαση, το έργο δημοπρατήθηκε και δίνει διέξοδο και ανάπτυξη απαραίτητη για το νησί της Θύμαινας στον Δήμο Φούρνων.