Διάθεση πυροσβεστικού οχήματος Επαρχίας Ικαρίας στο Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Αγ.Κηρύκου

Ο ‘Έπαρχος μετά από συνεννόηση με τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών  Αγίου Κηρύκου διαθέτει το πυροσβεστικό όχημα του Επαρχείου στο εθελοντικό κλιμάκιο Αγίου Κηρύκου σε περίπτωση συμβάντος ανά την Επαρχία.

Το όχημα άμεσα θα κινητοποιείται και θα επιχειρεί σε κάθε έκτακτη κατάσταση που θα παρουσιάζεται και πάντα θα είναι κάτω από το κεντρικό πρόσταγμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έχει την αρμοδιότητα.

Το όχημα χρεώνεται στον Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Αγίου Κηρύκου και αποκλειστικά την ευθύνη του οχήματος θα έχουν οι κ. Κωνσταντίνος Μαρκάκης του Γεωργίου και ο Πρόεδρος των εθελοντών Αγίου Κηρύκου κ. Ιωάννης Χερουβής του Μαρίνου (οδηγοί).

Το Επαρχείο θα μεριμνεί για τα καύσιμα του οχήματος και για ότι χρειασθεί για να κινηθεί. Επίσης στο πέρας κάθε αποστολής θα επιστρέφεται στον χώρο που σταθμεύει σε άριστη κατάσταση και καθαρισμένο πανέτοιμο πάντα για την επόμενη επιχείρηση.

Αυτά όλα αποφασίστηκαν μετά από συνεννόηση του Έπαρχου με την Περιφερειάρχη  Βορείου Αιγαίου κ. Καλογήρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Κατρακάζο. 

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ &ΦΟΥΡΝΩΝ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

ikariastore banner