Αποκατάσταση επαρχειακού δικτύου και άλλες ειδήσεις από το Επαρχείο Ικαρίας

Άρχισε η δεύτερη φάση της εργολαβίας με τις παρεμβάσεις εντός του Επαρχιακού δικτύου, από εχθές ξεκίνησε το συνεργείο και κλείνει όλες τις λακκούβες ξεκινώντας από Λευκάδα έως Ράχες  Εύδηλο, Γιαλισκάρι, Αρμενιστή,  Καραβόσταμο,  Άγιο Κήρυκο.

Αποκαταστάθηκε σταδιακά και βαδίζουμε προς το τέλος της διαδικασίας που ορίζει ο νόμος για την μεταφορά των μαθητών, αποκαθιστώντας πλήρως την μεταφορά των παιδιών προς τα σχολεία της Ικαρίας των Φούρνων και της Θύμενας.

Ο Έπαρχος θα λάβει μέρος στο Περιφερειακό συμβούλιο που θα γίνει την τετάρτη στην Μυτιλήνη με το θέμα της παραχώρησης του ΚΕΓΕ στον Καθηγητή Χριστόδουλο Στεφανάδη  και άλλα θέματα που αφορούν την Επαρχία όπως οι μεταφορές  μαθητών κ.α.

Επίσης εκ παραδρομής γράφτηκε ότι το ελαιοτριβείο του Κυρίου Σκάβδη έχει προσωρινή άδεια ,αυτό δεν ισχύει το ελαιοτριβείο έχει οριστική άδεια όπως και το ελαιοτριβείο των Φούρνων.

Επίσης ήρθε επιτροπή έλεγχου από την Αντιπεριφέρεια και χορήγησε τις προσωρινές βεβαιώσεις στα υπόλοιπα ελαιοτριβεία της Ικαρίας για να λειτουργήσουν έως ότου αδειοδοτηθούν  κανονικά βάση των εν συνεχεία ελέγχων και της νομοθεσίας.