3 μήνες ikariamag! Από άνοιξη … καλοκαίρι!

Ήταν μόλις 3 μήνες πριν, την 1η Μαρτίου 2010, όταν μαζί με την Άνοιξη, το ikariamag και οι ελεύθερες πτήσεις άνοιξαν φτερά! Και από το πρώτο μας κείμενο μέχρι σήμερα, πολλά έχουν πετάξει στον αέρα μας:

Με 57 ελεύθερες πτήσεις και 17 συντάκτες, με 20 θέματα, με πάνω από 70 ειδήσεις, 21 εκδηλώσεις ατζέντας και 7 πολιτιστικές παρουσιάσεις, με πάνω από 50 δικές σας φωτογραφίες στο παράθυρο μας, με τα 3 ικαριακά ραδιόφωνα να φιλοξενούνται στη σελίδα μας και το ikariamag TV να προβάλλει τα δικά σας βίντεο ή εκείνα που μας προτείνετε, με μια ζωντανή σελίδα στο facebook, έχουμε κλείσει το πρώτο μας τρίμηνο … γεμάτοι χαρά, ευγνωμοσύνη και όρεξη!

Αυτή είναι η μέχρι τώρα πορεία του ikariamag σε αριθμούς! Φυσικά υπάρχει και η επισκεψιμότητα του περιοδικού μας που ανέρχεται σε αρκετούς χιλιάδες μεμονωμένους επισκέπτες το μήνα(!), όμως δεν χρειάζεται να αναφερθεί με λεπτομέρια γιατί αυτό, ότι επιλέγετε συνειδητά να μας διαβάσετε, είναι δική σας πράξη και όχι δική μας!

Η σημασία όσων «ανέβηκαν» αυτόν τον καιρό στον αέρα του ikariamag όσο και η απήχηση που είχαν, δε βρίσκεται στους αριθμούς. Βρίσκεται στην διάδραση που αντιλαμβανόμαστε ότι προκαλούν εντός και εκτός διαδικτύου, στα μηνύματα που φτάνουν στο e-mail μας, στις κουβέντες που κάνουμε – πολλές φορές τυχαία- από κοντά με αναγνώστες μας, στους ξεχωριστούς φίλους – συντάκτες μας που μας τιμούν με την πένα τους,  στους ανθρώπους που φροντίζουν την ιστοσελίδα μας, στα όσα ελπίζουμε να κάνει ακόμα αυτό το περιοδικό.

Γιατί μόλις ξεκινήσαμε και … όσο πάει! Κάποιοι μας αγαπούν, κάποιοι ακόμα μας παρατηρούν, κάποιοι ίσως δε μας αγαπούν, κάποιοι υιοθετούν τα σκέρτσα μας … και αυτό μας αρέσει! Όμως είναι νωρίς, δε μας ξέρει ακόμα πολύς κόσμος. Θα βοηθήσετε σε αυτό; Ναι, θέλετε; Τι; Πετάτε κι εσείς; Τότε … info@ikariamag.gr!

Αλλά με εμάς τι γίνεται; Τι συμβαίνει; Έχουμε… βεβαίως, βεβαίως … βαρύ αίσθημα ευθύνης για αυτό που κάνουμε; Τι θέλουμε να πούμε; Τι δε θέλουμε; Τι δε μπορούμε; Πού το πάμε; Είμαστε σοβαροί; Χα, ποιος ξέρει! Είμαστε απλώς … οι ορέξεις μας! Πετάμε … γιατί δεν είμαστε για πέταμα! Δεν κυνηγάμε τίποτα και κανέναν: ούτε ειδήσεις, ούτε αριθμούς, ούτε ανθρώπους! Κυνηγάμε μόνο τις ζωές μας, με πτήσεις ελεύθερες … από, για, και με αφορμή την Ικαριά.

Λοιπόν, τι λέτε; Είστε για μια ακόμα … ελεύθερη πτήση; Ο ουρανός άλλωστε, τέτοια εποχή, είναι ό,τι πρέπει! 

Καλό καλοκαίρι!

ikariamag

ikariastore banner