26 Σεπτεμβρίου: Ενημέρωση από το Επαρχείο Ικαρίας - Φούρνων

Συνάντηση στο Επαρχείο είχε ο Έπαρχος με τον Νομικό Σύμβουλο της Αντιπεριφερειας Σάμου και Επαρχείου για θέματα που αφορούν την Επαρχία, τις νομικές διαδικασίες σε σχέση με την πορεία των έργων, διαπιστώθηκε μια καλή συνεργασία και η συνεργασία θα είναι συνεχής και καθημερινή. 

Τελειώνουν οι διαδικασίες και το ξεκαθάρισμα των γραμμών της μεταφοράς μαθητών. Από πλευράς Επαρχείου γίνεται ένας επανασχεδιασμός των δρομολογίων για να μην υπάρχει καμιά αδικία στην μεταφορά των μαθητών και να μην μείνει κανένα παιδί που να μην μεταφέρεται στην Επαρχία μιας και η πολιτεία έως τώρα διαθέτει περίπου 5.000€ ημερησίως για την μεταφορά των μαθητών  στην Ικαρία και τους Φούρνους.

Στο επόμενο διάστημα όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της «προσφυγής με διαδικασία διαπραγμάτευσης» με τους μεταφορείς θα σταλεί ερωτηματολόγιο προς όλους τους γονείς των μεταφερόμενων μαθητών όπου θα απαντήσουν για κάθε τι που έχει σχέση με την μεταφορά των παιδιών τους.

Επίσης θα γίνεται έλεγχος τακτικότερα για τη ασφάλεια και νομιμότητα των μεταφορέων και γενικά των μεταφορών. Να είναι πάντοτε διασφαλισμένη η ασφάλεια των μαθητών.   

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ
ΕΠΑΡΧΟΣ
ΠΑΜΦΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 

ikariastore banner