2 χρόνια ikariamag: ένα μωρό με φτερά!

Όχι, φέτος δε θα μετρήσουμε πόσα άρθρα, θέματα, ρεπορτάζ και ελεύθερες πτήσεις έχουμε ανεβάσει. Δε χρειάζεται. Έχουμε αλλάξει προτεραιότητες, μετράμε αλλιώς την παρουσία μας όπως και ζυγιάζουμε πια διαφορετικά το τι στ’ αλήθεια είναι «είδηση».

Ναι, και φέτος θα επαναλάβουμε πως ΔΕΝ είμαστε η φωνή της Ικαρίας. Ούτε μπορούμε, ούτε και θέλουμε. Ό,τι συμβαίνει εδώ μέσα είναι απολύτως προσωπικό και προαιρετικό. Ακόμα και ως προς την ανάγνωση του. 

Μόνο «ευχαριστούμε» μπορούμε να σας πούμε για ό,τι παίρνουμε πίσω από εσάς. Δε θα πούμε περισσότερα γιατί, ως 2χρονα, δεν έχουμε γένια για να τα ευλογήσουμε. Χαιρόμαστε για όσους αρέσουν τα κείμενα μας, το ύφος μας, το φτερό μας, το στήσιμο του περιοδικού μας, μέχρι και η γραμματοσειρά μας και τους κρατάμε μια καλή συντροφιά. Και κυρίως ευχαριστούμε πολύ όσους μας συμπαραστέκονται. Δε θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Η λειτουργία αυτού του portal έχει αρκετές δυσκολίες μέσα σε τέτοιους καιρούς. Δε χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Όμως το 2χρονο μωρό μας είναι εδώ, παρέα με το δίδυμο αδερφάκι του, την ikariakiagora.gr και το να στηριχτεί από τους Ικαριώτες (με banner διαφήμιση ή καταχώρηση στην Ικαριακή Αγορά) είναι για εμάς ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα. Σύντομα τα αδερφάκια θα γίνουν 3 με τη λειτουργία του ikariastore.gr

Συνεχίζουμε λοιπόν και όσο τραβήξει!

Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε…  ένα αλλιώτικο μωρό!

Ένα μωρό που έχει όρεξη (μάσαλα του),

ένα μωρό που το μαλώνουν γιατί ενώ του αρέσουν τα παραμύθια, δεν "τη βρίσκει" καθόλου με τις παραμύθες,

ένα μωρό που το φροντίζουν δεκάδες όμορφα καριωτάκια και μη, απλωμένα σε όλη τη γη.

Ένα μωρό, 2 χρονών μόνο, που όμως έχει ένα μπιμπερό γεμάτο πράμνιο και κάτι φτερά ΝΑΑΑΑ!

Χρόνια καλά, βλέμμα ψηλά!

ikariamag| η Ικαρία... αλλιώς!
Ακολουθήστε μας στο twitter
Ακολουθήστε μας στο Facebook

ikariastore banner