Κατάθεση προτάσεων από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας για συζήτηση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο

Ικαρία, 28 Μαρτίου 2011

Κατάθεση πρότασης συζητήσεως θέματος στην επόμενη συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε / Κυρία πρόεδρος         
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του Δ.Σ

Έχοντας υπόψη το σχέδιο προεδρικού διατάγματος που δόθηκε στην δημοσιότητα από το ΥΠ.ΕΣ.Α & Η.Δ  σχετικά με της Περιφερειακές ενώσεις δήμων (Π.Ε.Δ) και την κεντρική ένωση δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε).

Σας καλούμε  να θέσετε το θέμα  για συζήτηση στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , η οποία θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να προηγηθεί της συνεδρίασης του Δ.Σ της ΚΕΔΚΕ (1/4/2011). 

Έτσι ώστε να μπορέσουν οι όλες οι παρατάξεις να τοποθετηθούν και να συνδιαμορφώσουν την θέση του Δημοτικού συμβουλίου Ικαρίας, για αυτή την εξόφθαλμη προσπάθεια αλλοίωσης της αντιπροσωπευτικής εκπροσώπησης όλων των παρατάξεων και των πολιτικών θέσεων,  όπως αυτές αξιολογηθήκαν από τους συνδημότες μας στις πρόσφατες εκλογές για το όργανα της τοπικής διοίκησης. 

 

Κατάθεση πρότασης συζητήσεως θέματος στην επόμενη συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε / Κυρία πρόεδρος         
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του Δ.Σ

Έχοντας υπόψη την συζήτηση στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο  (28 Φεβρουαρίου 2011) σχετικά με την πορεία σύνταξης του προϋπολογισμού του δήμου Ικαρίας για το τρέχον οικονομικό έτος.

Σας καλούμε να ενημερώσετε δημοτικό συμβούλιο σχετικά με  την πορεία σύνταξης του προϋπολογισμού , τα οικονομικά στοιχεία με βάση τα οποία θα συνταχθεί , και το χρονοδιάγραμμα συζήτησης στην οικονομική επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο.

Σε περίπτωση που αυτό δεν μπορεί να γίνει στην ερχομένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κρίνουμε απαραίτητη την ενημέρωση του σώματος για τα οικονομικά δεδομένα που παραλάβατε από της απερχόμενες διοικήσεις των δήμων , έτσι ώστε να μπει ένα οριστικό τέλος στην συνεχιζόμενη φιλολογία που αναπτύσσεται από αρκετούς συμπατριώτες για αυτό το θέμα.

Σε αυτή την ενημέρωση θεωρούμε αναγκαία την πρόσκληση και παρουσία των υπαλλήλων που χειριζόταν τα οικονομικά των δήμων και της ελέγκτριας εσόδων της ταμειακής υπηρεσίας , η οποία έχει σαφή εικόνα για όλους τους δήμους της ενότητας Ικαρίας και φούρνων.

Σχετικά με το τελευταίο ζήτημα σας γνωρίζουμε ότι προτιθέμεθα εάν αυτό δεν γίνει από εσάς ,να κάνουμε χρήση του άρθρο 67,παραγραφος 2 του νόμου 3852-10 .

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Σταμούλος Στυλιανός του Ζαχαρία
Καρούτσος Φανούριος του Θεόδωρου
Τέσκος Σπύρος του Γεωργίου
Λαρδάς Νικόλαος του Κωνσταντίνου
Τσακαλιας Γεώργιος του Αργυρίου
Κουντούπης Στυλιανός του Αθανασίου
Κόχιλας Ξενοφών του Ξενοφώντος

 

ikariastore banner