Ο Μάριος Φραγκούλης διαβάζει το «ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΩ» του Μενέλαου Μανώλη από τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr. Την Ιστορία την βρίσκετε στο βιβλίο «Artεις Έρωτα;» Ιστορίες Αγάπης & Έρωτα στην Ικαρία που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ελεύθερες Πτήσεις.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διαβάζει το «ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ» του Γιάννη Κέφαλου από τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr. Την Ιστορία την βρίσκετε στο βιβλίο «Artεις Έρωτα;» Ιστορίες Αγάπης & Έρωτα στην Ικαρία που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ελεύθερες Πτήσεις.

Γνωστό κοιλιόδουλο πλάσμα στην πολύ κοντινή παρέα. Μπορεί και λίγο παραπέρα, αν μου ξεφύγει άθελα μου η σιελόρροια. Λιχούδα και περίεργη. Να μασουλάω διαρκώς θέλω. Και του διπλανού μου ει δυνατον, γιατί ως γνωστόν το ξένο είναι πάντα πιο ωραίο.

Η μακροβιότητα στο σόι μου πάει σύννεφο. Γενιές και γενιές προγόνων έζησαν μεγάλες ζωές, δρασκελώντας αιώνες. Καλό αυτό, τόσο για τους ίδιους που έφαγαν τη ζωή με το κουτάλι, μα και για μας, αφού μας κληρονόμησαν ιστορίες να λέμε και να γελάμε αναμετάξυ μας (και να παρακαλάμε να πάρουμε τα χρόνια τους).

Η Βιολέτα Ίκαρη διαβάζει την «ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ» της Στέλλας Κυριακού απ'τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr.

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης διαβάζει το «ΣΙΜΟΣ & ΨΥΧΗ» της Ρωξάνας Θεοδώρου απ'τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr.

Ο «Κωλοφάνης» ήταν ένας αγαπητός (αγαπημένος των πολλών, για την ακρίβεια, ματαίως υποψήφιων συζύγων του) νέος του περασμένου αιώνα στο Καραβόσταμο. Το παρατσούκλι του ιδέα δεν έχω από πού προκύπτει, αν και κολακευτικό δεν ακούγεται. Ήταν ο Καζανόβας του χωριού, όπως λέγεται.

Η ηθοποιός Μοσχούλα Ατσιδάφτη διαβάζει τον «ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΡΟΥΧΑ» της Ευτυχίας Βασάλου απ'τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr.

Μπαίνουν σ' ένα αεροπλάνο μια Σαλονικιά, μια Καριωτίνα και μια Κομοτηναία. Θα μπορούσε να είναι κι ανέκδοτό, αλλά όχι. Τrue story. Μαζεύουν, λοιπόν, αυτές τα μπογαλάκια τους να πάνε στο Παρίσι. Διότι έχουνε γάμο. Παντρεύουν την κολλητή τους φίλη με το υπέροχο ταίρι της, κι αν δεν πάνε αυτές να κάνουν τον δέοντα σαματά, ο γάμος δεν στεριώνει.

Η ηθοποιός Ηλέκτρα Τσακαλία διαβάζει το «ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΕ ΙΚΑΡΙΩΤΗ» της Θεοδοσίας Καρίμαλη από τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr. Την Ιστορία την βρίσκετε στο βιβλίο «Artεις Έρωτα;» Ιστορίες Αγάπης & Έρωτα στην Ικαρία που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ελεύθερες Πτήσεις.

Σελίδες

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr