Η συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στην Ικαρία

Μια υπέροχη βραδιά χάρισε ο αγαπημένος τραγουδοποιός στην πρώτη επίσκεψη του στο νησί. Χορηγός Επικοινωνίας: ikariamag.gr

Ο Φοίβος Δεληβοριάς χάρισε μια πολλή ζεστή βραδιά στους Ικαριώτες στο Casmir club στον Αρμενιστή την Παρασκεύή 9 Σεπτεμβρίου. Οι πιστοί του φίλοι αλλά και όσοι ήθελαν να τον ακούσουν ζωντανά για πρώτη φορά, ήταν όλοι εκεί.

Με τις αφηγηματικές ιστορίες των τραγουδιών του, το ρεαλιστικό στοίχο, τους ρυθμούς τζαζ που διασκεύασε τα ίδια τα τραγούδια του και με τα αστεία που συνεχώς έλεγε, δημιούργησε μια παιχνιδιάρικη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, όπως αυτός μοναδικά ξέρει να κάνει!

Μαζί με τον Φοίβο, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και τους κορυφαίους στην Ελλάδα μουσικούς του, Σταμάτη Σταματάκη, Κωστή Χριστοδούλου και Σωτήρη Ντούβα.

Η βραδιά ξεκίνησε με παλιές και νέες του επιτυχίες και τελείωσε με τον ίδιο στην κιθάρα και διασκευές γνωστών τραγουδιών, όπως το Υπάρχω του Σ.Καζαντζίδη που ερμήνευσε εξαιρετικά.

Ο Φοίβος, μετά τη συναυλία, δήλωσε χαρούμενος που γνώρισε την Ικαρία και ότι αυτός και οι μουσικοί του πέρασαν πολύ καλά! Επίσης μας είπε οτι θα επιστρέψει και του χρόνου!

 Σε ευχαριστούμε πολύ, Φοίβο, για την όμορφη βραδιά!

Εις το επανιδείν!

ikariamag

ikariastore banner