"Η δική μου εξερεύνηση στην Ικαρία έγινε μέσα από το βιβλίο της Αλεξίας, μολονότι στον παράδεισό μου δεν υπάρχουν ταξιδιωτικοί οδηγοί. Πάντα υποπτευόμουν τα βιβλία που σε καθοδηγούν στην ανακάλυψη ενός τόπου. Μου αρέσει να πηγαίνω σ’ένα μέρος και να κάνω όλα τα πιθανά λάθη μέχρι η μαγεία να με πάρει από το χέρι. Όταν μάλιστα μιλάμε για έναν τόπο όπως η Ικαρία, που αρνείται να πέσει ο ίδιος στην παγίδα της περιγραφής του εαυτού του ως κάτι σταθερό, είμαι διπλά καχύποπτος μ’ένα βιβλίο που προσπαθεί να τον χωρέσει, να τον οριοθετήσει.

Από το Φεστιβάλ των Αναιρέσεων, στη Γεωπονική Σχολή της Αθήνας, ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία του Δεληβοριά ανά την Ελλάδα. Ανάμεσα στις στάσεις του περιλήφθηκε και η Ικαρία με δύο συναυλίες, μία στον Κουζίνο και μία στις Ράχες.

Μια υπέροχη βραδιά χάρισε ο αγαπημένος τραγουδοποιός στην πρώτη επίσκεψη του στο νησί. Χορηγός Επικοινωνίας: ikariamag.gr

Με αφορμή τη ζωντανή του εμφάνιση στην Ικαρία, ο αγαπημένος τραγουδοποιός μάς μιλάει για τη σχέση του με τη μουσική, την Αθήνα, τα σχέδια του για το Χειμώνα αλλά και την Ικαριά… που έρχεται!

ikariastore banner