η σκέψη της ημέρας: Ξεκινάμε σαν… πρωτάκια!

Σήμερα για το ikariamag.gr αρχίζει και επίσημα η νέα σεζόν. Και ενώ πέρσι είχαμε αντίστοιχα το ανασχεδιασμένο site μας και την ikariaki-agora.gr, φέτος ξεκινάμε με το νέο παιδί μας, το ikariastore.gr και ένα ξεχωριστό ημερολόγιο να στολίζει τους τοίχους μας, το Terra Ikaria.

Τον Χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε, λέει το παλαιό άσμα του Νιόνιου και νομίζεις πως έχει γραφτεί γι’ αυτήν την περίοδο!

Με τον κόσμο, τη χώρα αλλά και το νησί να βιώνουν την περιβόητη «Κρίση» (και όχι μόνο οικονομική…), εμείς θα συνεχίσουμε με τον τρόπο που μας ταιριάζει:

Ψύχραιμα, κάνοντας ό,τι μπορούμε, με ανοιχτά τα αυτιά μας για να μας εκθέσετε ζητήματα της Ικαρίας (στο info@ikariamag.gr) , ενίοτε με διαθέσεις φυγής από την «πραγματικότητα» και την επικαιρότητα, με τις αγαπημένες σας στήλες αλλά και νέες που θα δείτε τις επόμενες μέρες και με ξεχωριστές φωνές στις φιλόξενες «ελεύθερες πτήσεις» μας. Και πάντα με τα δικά μας φτερά. Όπως είχαμε πει και στο 1ο μας άρθρο: «Πετάμε, γιατί δεν είμαστε για πέταμα».

«Ανοιγόμαστε» στη νέα αυτή περίοδο με διάθεση να μάθουμε, να ταξιδέψουμε, να παίξουμε, να μιλήσουμε για όσα όμορφα έχει η Ικαρία και αυτά που ακόμα μπορούν να γίνουν, να αναζητήσουμε τις μικρές (προσωπικές) αλήθειες μας, τα σημεία που μας ορίζουν αλλά και την προκοπή του τόπου μας. Η Ικαρία είναι πάντα το κατώφλι μας για να γνωρίσουμε όλο τον κόσμο.

Πάντα με άπειρα ερωτήματα, ερωτηματικά, αμφιβολίες, απορίες, περιέργεια, και λαχτάρα. Σαν πρωτάκια!

Καλή σεζόν :))))))))

ikariamag.gr|από, για και με αφορμή την Ικαριά!