Επιστολή για το οδικό δίκτυο Ικαρίας

Προς Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΣ  26-6-12
                                                                                                                      
ΘΕΜΑ : Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Ικαρίας

Σας ενημερώνουμε  ότι το Επαρχιακό  Οδικό Δίκτυο της Ικαρίας βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση , καθώς οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από τη θεομηνία της 18/10/2010 σε αυτό , ελάχιστα έχουν προχωρήσει. Το πλήθος των ζημιών και η σοβαρότητα αυτών δημιουργούν μεγάλους κινδύνους στην κυκλοφορία των οχημάτων , η οποία αυξάνεται κατακόρυφα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες  λόγω της μεγάλης αύξησης των κινούμενων οχημάτων στους δρόμους.

Επίσης, αυξημένο κίνδυνο για πεζούς και οχήματα αποτελεί  η έλλειψη διαγράμμισης των δρόμων (καθώς η παλιά διαγράμμιση έχει σχεδόν εξαφανιστεί), η έλλειψη σε πολλά σημεία στηθαίων ασφαλείας, και ανακλαστήρων οδοστρώματος.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας που θα στοχεύουν στην επιτάχυνση των έργων αποκατάστασης των ζημιών στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο Ικαρίας , στη διαγράμμιση αυτού , στην τοποθέτηση επιπλέον στηθαίων ασφαλείας , στην τυχόν επιπλέον απαιτούμενη σήμανση ασφαλείας , και γενικά στη λήψη κάθε μέτρου που θα συνέβαλλε στην ασφαλή κυκλοφορία επί του Επαρχιακού οδικού δικτύου Ικαρίας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ – ΚΟΡΣΕΩΝ
Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 

ikariastore banner