Επίσκεψη Μαγκριώτη σε Ικαρία & Σάμο

Διήμερη επίσκεψη Υφυπουργού. Διαβάστε το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας.

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννης Μαγκριώτης θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία σε Σάμο και Ικαρία, την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, όπου στην Ικαρία θα επισκεφτεί τις πλημμυρόπληκτες περιοχές. Συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφία Θεολογίτου και τον Βουλευτή Σάμου κ. Πυθαγόρα Βαρδίκο, θα επισκεφτεί την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι το Δήμο Πυθαγόρειου, όπου και θα συναντηθεί με τον Νομάρχη, τους Δημάρχους και  τους φορείς της Σάμου.

Στη συνέχεια, ο κ. Μαγκριώτης θα μεταβεί στην Ικαρία και θα επισκεφτεί τις περιοχές που επλήγησαν και συγκεκριμένα, στις 5 το απόγευμα τον Μαγγανίτη και αμέσως μετά τις Ράχες. Στις 9 το βράδυ στο Δήμο Ραχών θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την συμμετοχή του Νομάρχη, του Επάρχου, των Δημάρχων και όλων των φορέων της Ικαρίας.

Την Δευτέρα στις 8.30 το πρωί, ο κ. Μαγκριώτης θα μεταβεί στην πλημμυρόπληκτη περιοχή του  Καρκινάγριου, ενώ ολοκληρώνοντας την περιοδεία του θα επισκεφτεί την περιοχή Στελί-Φραντάτο-Ράχες.