Δεν κλείνει το Τελωνείο Ικαρίας

Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε πρόσφατα από το Δήμο για το θέμα του Τελωνείου και το επαπειλούμενο κλείσιμο του είναι ότι βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση και έχουν σταλεί σχετικά έγγραφα από το Δήμο και από τον εκπρόσωπο στην Περιφέρεια, κ. Κουλουλία και από τον τελωνειακό υπάλληλο.  Βασικό επιχείρημα μας είναι ότι το τελωνείο εξυπηρετεί όλη την Ικαρία και τους Φούρνους και για την τουριστική ανάπτυξη μας απαραίτητο είναι να δημιουργηθεί πύλη εισόδου που χωρίς τελωνείο δε γίνεται.

Από ό,τι φαίνεται, η έκβαση ήταν θετική και με ανακοίνωση του, ο Δήμος Ικαρίας, μας ενημερώνει πως σε συνέχεια των υπομνημάτων και των συντονισμένων ενεργειών του Δήμου και άλλων φορέων, αποφασίστηκε η συνέχιση της λειτουργίας του Τελωνείου Ικαρίας  στη συνάντηση που είχε στις 1-11-2011 ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου,  με τον Δήμαρχο Ικαρίας  κ. Χρ. Σταυρινάδη.

Η συνάντηση έγινε  με την παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Α. Γιακαλή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θ.Παπαθεοφάνους και του βουλευτή του Νομού κ. Π. Βαρδίκου.

ikariamag
 

ikariastore banner