Το Travel Book του "Εθνους" για "τα Ικαριώτικα" και το Ικαριακό Παντοπωλείον

Ένα ολόκληρο τεύχος για τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους αποτέλεσε το περιοδικό TRAVEL BOOK της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, το Σάββατο 11 Ιουνίου, όπου και βρίσκουμε ένα αφιέρωμα στα τοπικά προϊόντα του νομού που ξεχωρίζουν.

Εκεί βρίσκουμε μία ξεχωριστή αναφορά για τα μέλια ΦΡΙΞΟΣ της Οικογένειας Καρίμαλη στην Ικαρία (στο ίδιο τεύχος βρίσκουμε μάλιστα και ξεχωριστό ειδικό άρθρο το οποίο και επιλέγουμε να σας παραθέσουμε) αλλά και για τα ζυμαρικά Ικαρίας "Τα Ικαριώτικα":

"Παράγονται στο νησί με φροντίδα, μεράκι και αγνά υλικά. Η ανάγκη για μια υγιεινή διατροφή δίχως συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα, σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα του νησιού της Ικαρίας, το νησί της μακροζωίας, ώθησε την εταιρεία "τα Ικαριώτικα" να δημιουργήσουν το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών. Παραδοσιακός τραχανάς, στριφτάρια και χυλοπίτες, απλά και τρικολόρε, υπόσχονται να δώσουν στο τραπέζι σας μοναδική νοστιμιά. Παρασκευασμένα από σιμιγδάλι ψιλό σίτου, ντομάτα, σπανάκι, καρότο, παντζάρι, νερό, αλάτι και γενικά μόνο αγνές πρώτες ύλες. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε ηλεκτρονικά από το Ικαριακό Παντοπωλείον - ikariastore.gr".

 

Σας θυμίζουμε πως αν βρίσκεστε στην Αττική, σας προτείνουμε στον τρόπο αποστολής του Ικαριακού Παντοπωλείου, να επιλέξετε την Αποστολή το Σάββατο, για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής! Επίσης, να γνωρίζετε πως μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας!

Βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από ικαριώτες παραγωγούς στο Ικαριακό Παντοπωλείον ikariastore.gr


 

ikariastore banner