Τα Σάββατα της Αθήνας ανήκουν στην Ικαρία & τα προϊόντα της

To Ικαριακό Παντοπωλείον - ikariastore.gr είναι το ν.1 eshop αποκλειστικά με προϊόντα Ικαρίας: Κρασιά, αναψυκτικά, λικέρ, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού & υποβρύχια, μέλι διάφορων ποικιλιών, ζυμαρικά, σάλτσες & λοιπά τρόφιμα, κεραλοιφές, βαλσαμόλαδα & προϊόντα περιποίησης, βιβλία & προϊόντα αναμνηστικά, και γενικότερα ό,τι παράγει η ικαριακή γη και οι άνθρωποι της. To Ικαριακό Παντοπωλείο ανανεώθηκε και έχει πια νέα εμφάνιση, προϊόντα & υπηρεσίες!

Μέχρι τώρα μπορούσατε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά με 2 τρόπους:
- Με χρεωστική / πιστωτικά κάρτα: Έξοδα αποστολής 5 ευρώ σε όλη την Ελλάδα (ανεξάρτητα από τον όγκο & το βάρος της παραγγελίας σας).
- Με αντικαταβολή (μετρητά): Έξοδα αποστολής 5 ευρώ σε όλη την Ελλάδα (ανεξάρτητα από τον όγκο & το βάρος της παραγγελίας σας) + 3 ευρώ έξοδα αντικαταβολής.

Επιθυμώντας να βελτιώσουμε όλο και περισσότερο αυτά που σάς προσφέρουμε, από σήμερα σας παρουσιάζουμε μία νέα υπηρεσία για την Αττική (Αθήνα & Πειραιά): ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

Παραγγέλοντας μέχρι και την Πέμπτη κάθε εβδομάδας από το ikariastore.gr και επιλέγοντας την αποστολή το Σάββατο, σάς φέρνουμε οι ίδιοι την παραγγελία στην πόρτα σας (μέχρι τις 16:00) το μεσημέρι του Σαββάτου της ίδιας εβδομάδας.

Τι σας προσφέρει η νέα υπηρεσία:
- Έξοδα αποστολής 3 ευρώ (ανεξάρτητα από το βάρος & τον όγκο της παραγγελίας σας)
- Δε χρεώνεστε με έξοδα αντικαταβολής.
- Μπορείτε να πληρώσετε στην πόρτα σας με κάρτα, κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.
- Προσοχή στη μεταχείριση των προϊόντων  κατά την αποστολή.

Επιπλέον, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά ώστε να οργανώσουμε μαζί τις προμήθειες σας από το Ικαριακό Παντοπωλείον σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες αλλά και της οικογένειας σας.

Ελάτε να γεμίσουμε τα Σάββατα μας με γεύσεις & ομορφιές από την αγαπημένη μας Ικαρία.

Μπείτε στο ikariastore.gr

 
ikariastore banner