ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ: Τ-Shirt "ΝΗΣΟΣ ΙΚΑΡΙΑ"! Κάνε το δικό σου!

Περιμένουμε να το φορέσετε και να το μοιραστείτε μαζί μας στο Instagram με το hashtag μας #ikariagram αλλά και #nisosikaria

Μετά το ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ήρθε η ώρα για το... ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Τι άλλο από το νέο μπλουζάκι του ikariamag.gr, Νήσος Ικαρία! Είναι αλήθεια πως ό,τι έχουμε κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, από βιβλίο, ποδιά, κούπα, μέχρι ημερολόγιο και μπλουζάκια, τα έχετε κάνει ανάρπαστο δείχνοντας μέχρι και φανατισμό στην ξεχωριστή μας αισθητική και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

Έτσι και φέτος, ο βραβευμένος Ικαριώτης Designer, Μενέλαος Μανώλης (Gtonic) σχεδίασε ένα tshirt που θα πηγαίνει πολύ με τα μαυρισμένα μας κορμιά, θα μας πηγαίνει πολύ... στη ΝΗΣΟ ΙΚΑΡΙΑ!Ένα σκίτσο σχεδιασμένο ελεύθερα με πενάκι αποτύπωσε το νησί αφαιρετικά και παιχνιδιάρικα, δίνοντας μια αίσθηση χειροποίητου αλλά και ελευθερίας στη γνώριμη μορφή της Ικαρίας. Οι χειρόγραφες γραμματοσειρές και τα στοιχεία του χάρτη, δίνουν στην τελική εικόνα ένα χαλαρό τόνο, ταυτόχρονα όμως και στυλάτο μένοντας πιστά στην σύγχρονη αγαπημένη αισθητική του ikariamag.gr

Διατίθεται σε ανδρικό (12€), γυναικείο (12€), παιδικό (10€). Δε γίνονται αλλαγές.

Βρείτε τα στην κατηγορία ΣΤΥΛ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ του Ικαριακού Παντοπωλείου ikariastore.gr

 

Μπορείτε να το παραγγείλετε με 3 τρόπους αποστολής & πληρωμής:

- Αποστολή το Σάββατο (μόνο για Αττική) για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής! Επίσης, να γνωρίζετε πως μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας!

- Αποστολή με κούριερ  και πληρωμή με κάρτα / paypal: Κόστος 5 ευρώ (Για αυτή την εβδομάδα συνίσταται μόνο για αποστολές εκτός Αττικής).

- Αποστολή με κούριερ (κόστος 5 ευρώ) και πληρωμή με αντικαταβολή (επιβαρύνεστε με 3 ευρώ παραπάνω, Χρέωση κούριερ για αντικαταβολή. Σύνολο 8 ευρώ.)

Βρείτε το στην κατηγορία ΣΤΥΛ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ του Ικαριακού Παντοπωλείου ikariastore.gr

Την μπλούζα στην Ικαρία θα τη βρείτε:
- Αγιος Κήρυκος: Βιβλιοπωλείο "Ανεφάντης" (στον πεζόδρομο)
- Εύδηλος: Βιβλιοπωλείο "Νέα Σελίδα" (στο λιμάνι)
- Χριστός Ραχών: Κατάστημα: Pantelis & Ursula Kastanias (στην πλατεία)
- Νας: ΚΕΡΑΜΙΚΑ ARTEMIS