Τα Αναψυκτικά Ικαρίας στο Spinster στο κέντρο της Αθήνας

"Spinster" σημαίνει "γεροντοκόρη" και πρόκειται για το μπαρ που άνοιξε η Μυρτώ Θεοδώρου (με καταγωγή εκ μητρός από το Τραπάλου Ικαρίας" στην καρδιά της Αθήνας, ακριβώς κάτω από το Δημαρχείο της Πλατείας Κοτζιά.

Το κτίριο σε πάει στη δεκαετία του '50 και η αρχιτεκτονική του σε συνδυασμό με την εμπνευσμένη διακόσμηση του μαγαζιού, σε μεταφέρει σε μια εποχή αγαπημένη, με στυλ, αισθητική πόλης και παλιά δαντέλα από το σαλονάκι μια γεροντοκόρης: Μιλάμε για ένα ορίτζιναλ μπαρ, που στέκει σχεδόν μόνο του, σε μια περιοχή που παλιά χτυπούσε η εμπορική και ψυχαγωγική καρδιά της πόλης, προσφέροντας μουσικάρες και ποτάρες!


Στο Spinster, δίπλα στα υπέροχα γυάλινα βαζάκια του από το σύνθετο της μαμάς, τα εκρηκτικά κοκτέηλ και την τόσο καλόγουστη "ντεμοντέ" ατμόσφαιρα του, μπορείς πια να απολαύσεις και τα Αναψυκτικά Ικαρίας, από την 70χρονη οικογενειακή επιχείρηση Κέφαλος !

Αυτή την υπέροχη γεύση, του απόλυτου ικαριακού love-brand, που ήρθε ξανα στη ζωή μας φέρνοντας εκείνη την κλασική αμετανόητη γεύση δροσιάς των παιδικών μας καλοκαιριών.

Λεμονάδα και Πορτοκαλάδα Ικαρίας λοιπόν, σε στυλ γεροντοκόρης -με πάγο και καλαμάκι- ή και σε κοκτέηλ, για να πάρει στροφές η νύχτα σου και να αφεθείς στους ρυθμούς των DJs που κάθε φορά κάνουν τη γεροντοκόρη να κουνά απελευθερωμένη το ποδαράκι της στα κέφια τους!

Κόπιασε, Γεύσου, Χόρεψε!

Spinster: Ικτίνου 3, Ομόνοια, από τις 6 το απόγευμα μέχρι...  τηλ: 210-5222232

- Αν έχετε κι εσείς καφέ-μπαρ / εστιατόριο / ταβέρνα / fastfood και θέλετε τα Αναψυκτικά Ικαρίας στο μενού σας, στείλτε μας ένα email με τα στοιχεία σας στο ikariastore@ikariamag.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

- Αν όμως τα θέλετε στο ψυγειο του σπιτιού σας, τα Αναψυκτικά Ικαρίας έρχονται στην πόρτα σας. Παραγγείλτε τα από το Ικαριακό Παντοπωλείον ikariastore.gr

ikariamag.gr

 
ikariastore banner