Όταν ήμουν μικρός και λέγανε την SevenUp «λεμονίτα», εγώ διόρθωνα: «Ε όχι και λεμονίτα. Λεμονάδα! Λεμονίτα είναι αυτή του Κέφαλου».

To πρόγραμμα της ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ έλεγε: "Πώς να φτιάξουμε βαζοκατασκευή απο ξύλο και γυαλί με την υποστήριξη της Black & Decker! Από το JustDiy.gr της Ηλέκτρας Πάστη. Το ραντεβού ήταν για την Κυριακή 3/4, στις 19.00, στο DIY Room του Εκθεσιακού Κέντρου στο Περιστέρι!

Όποιος παραγγέλνει από το Ollandos.gr, ξέρει ότι έχει καθημερινά φρέσκο νόστιμο φαγητό που έρχεται στην πόρτα σου γρήγορα και σε φοβερές τιμές και υψηλή ποιότητα! Λαχταριστά πιάτα, ζυμαρικά, burgers, club sandwich, σαλάτες, snacks, αυθεντικά ολλανδικά Pom και πολλά ακόμα νόστιμα φαγητά τόσο για την καθημερινή σας απόλαυση στο γραφείο και το βραδινό τραπέζι στο σπίτι όσο και catering για προσωπικά πάρτι αλλά και εταιρικές εκδηλώσεις. Εξυπηρετώντας το Μαρούσι αλλά και τις περιοχές γύρω από αυτό, ο Ολλανδός έχει καταφέρει να είναι η πρώτη σκέψη - απάντηση στην πείνα σου.

"Spinster" σημαίνει "γεροντοκόρη" και πρόκειται για το μπαρ που άνοιξε η Μυρτώ Θεοδώρου (με καταγωγή εκ μητρός από το Τραπάλου Ικαρίας" στην καρδιά της Αθήνας, ακριβώς κάτω από το Δημαρχείο της Πλατείας Κοτζιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τώρα θα μιλήσουμε για το απόλυτο Ικαριακό Love Brand! Μια γεύση που σε όσους είμαστε από την Ικαρίας, βρίσκεται μέσα σε κάθε μας μνήμη, στα καλοκαίρια μας, στη διψασμένη νιότη του μεσημεριού αλλά και στο ήσυχο αγνάντεμα του σούρουπου.

Πριν από χρόνια το δύσκολο ήταν να πάρεις την έγκριση του ΕΣΠΑ, αλλά οι τράπεζες έδιναν δάνεια εύκολα. Τώρα που έχουμε την έγκριση του ΕΣΠΑ, δεν παραχωρούν δάνεια οι τράπεζες.