Τα Αναψυκτικά Ικαρίας "ΚΕΦΑΛΟΣ" στο Ικαριακό Παντοπωλείον! Ξεχνιέται αυτή η γεύση;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τώρα θα μιλήσουμε για το απόλυτο Ικαριακό Love Brand!

Μια γεύση που σε όσους είμαστε από την Ικαρίας, βρίσκεται μέσα σε κάθε μας μνήμη, στα καλοκαίρια μας, στη διψασμένη νιότη του μεσημεριού αλλά και στο ήσυχο αγνάντεμα του σούρουπου.

Όμως, και όσοι επισκέφτηκαν ή λάτρεψαν την Ικαρία, δε βρέθηκε ένας που να μην έβαλε ένα μπουκαλάκι στην τσάντα του, τελευταία στιγμή από την καντίνα του λιμανιού, για να το πάρει μαζί του στην πόλη ως το πιο ισχυρό ενθύμιο του νησιού, ως την απόλυτη γεύση Ικαρίας!

Είναι τα Αναψυκτικά Ικαρίας από την οικογενειακή επιχείρηση Κέφαλου! Ο παππούς Ηλίας Κέφαλος έφερε στην αγορά πορτοκαλάδα από ζουμερά πορτοκάλια Χίου, που δρόσισαν γενιές και γενιές. Από τη γκάμα των αναψυκτικών δε θα μπορούσε να λείπει και η παραδοσιακή Βυσσινάδα, που αγάπησαν οι γονείς μας και μαθαίνουμε οι νεότεροι. Η γκαζόζα, η αφρίζουσα αναμοχλεύει μνήμες των παιδικών μας χρόνων με θερινά σινεμά και βόλτες στην παραλία, ενώ τη συνταγή της μαμάς φέρνει στον ουρανίσκο μας η βυσσινάδα. Και η απόλαυση ολοκληρώνεται με τη λεμονάδα, που εσωκλείει σε κάθε γουλιά πλούσιο άρωμα και γεύση.

Κρατώντας ψηλά τον πήχη στην ποιότητα, τα Αναψυκτικά «Ικαρία» προσφέρουν ένα μοναδικό αγαπημένο ταξίδι δροσιάς και είναι κοντά σας με ανανεωμένη συσκευασία αλλά με τη σταθερή ποιότητα που εγγυάται η 70 ετών παράδοση τους.

Από σήμερα μπορείτε να τα προμηθεύεστε ηλεκτρονικά από το Ικαριακό Παντοπωλείον (ikariastore.gr), όπου θα βρείτε την πλήρη γκάμα τους: μπουκαλάκια 330ml, μόνα ή σε εξάδα (σε τιμή προσφοράς) αλλά και στην απολαυστική συσκευασία του 1,5 λίτρου.

Και αν βρίσκεστε στην Αττική, σας προτείνουμε στον τρόπο αποστολής να επιλέξετε την Αποστολή το Σάββατο, για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής!

Μια γουλιά... Ικαρίας, ένα κλικ μακριά! Χάρη στο Ικαριακό Παντοπωλείον το οποίο βρίσκεται σε βάση ανανέωσης και πολύ σύντομα θα σας παρουσιάσει όλη τη γκάμα του σε νέα εμφάνιση!

Στην υγειά σας!

ikariamag.gr

Πάρτε μια γεύση: Γέμισε Μέλι Ικαρίας... το Ικαριακό Παντοπωλείον

ikariastore banner