Μεγάλη επιτυχία είχε η διοργάνωση του τουρνουά καλαθοσφαίρισης που έγινε στις Ράχες στις 30/5 από τους ανθρώπους τους Α.Σ. Διαγόρα με τις ακαδημίες του αθλήματος της ομάδος και τις αντίστοιχες των αθλητικών συλλόγων του Μαιάνδρου και του Ικάρου. Συμμετείχαν πάνω από 150 παιδιά από 1η τάξη δημοτικού μέχρι και την 6η και των τριών παραπάνω Συλλόγων.

Όταν το απόγευμα του Σάββατο κατεβαίναμε τον δρόμο για το γήπεδο του Αγίου Δημητρίου Ραχών που φιλοξενεί τα ποδοσφαιρικά τμήματα του Α.Σ. Διαγόρα δεν μπορούσαμε να το «χωνέψουμε» ότι πηγαίναμε σε έναν αγώνα προς τιμή του πρόσφατα χαμένου συμπατριώτη Ηλία Καρούτσου….και όμως πηγαίναμε!

Η οικογένεια του ΔΙΑΓΟΡΑ πενθεί μαζί με όλη την Ικαρία. Το φοβερό εργατικό ατύχημα που έγινε χθες στον παραλιακό δρόμο, έκοψε το νήμα της ζωής σε δύο συμπατριώτες μας τον Ηλία Γενούζο και τον δικό μας Ηλία Καρούτσο.

Η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ικαρίας, που φέτος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία ταξιδεύει στην Αθήνα όπου αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου, την ομάδα Πήγασος Θριασίου στο Δημοτικό Γήπεδο Μαγούλας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 3.00 μ.μ.

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι οι δηλώσεις αυτές απηχούν και την προσωπική σας επιθυμία, αποφασίσαμε ομόφωνα να σας αποστείλουμε την επιστολή αυτή, για να σας ενημερώσουμε επιγραμματικά, σχετικά με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικοί αθλητικοί σύλλογοι όλης της χώρας, αλλά πολύ περισσότερο τα σωματεία που δραστηριοποιούνται σε ακριτικές νησιωτικές περιοχές όπως η δική μας.

Συγκροτήθηκε σε σώμα του Διοικητικό Συμβούλιο του Διαγόρα που εκλέχτηκε στις 31 Ιουλίου 2015. Το νέο Δ.Σ. για τις χρονιές 2015 και 2016 έχει ως εξής:

Τα μέλη που εκλέχτηκαν είναι : Για το Δ.Σ. Καστανιά Κατερίνα, Κόχιλας Ανδρέας, Παπαϊωάννου Γιώργος, Καρούτσος Κώστας, Στενός Θανάσης, Καρίμαλης Αποστόλης, Κόχιλα Αθηνά, Καπνίση Μαρία, Τσαχάς Γιάννης. Αναπληρωματικός Παπασιμάκης Κώστας. Για την Ε.Ε. Καρούτσος Δημήτρης, Μανώλης Νίκος, Πολίτης Αργύρης.

Για μία ακόμη φορά οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, «μοίρασαν» χρήματα και κατάρτισαν αθλητικό πρόγραμμα, χωρίς να συμπεριλάβουν τα νησιά της Επαρχίας Ικαρίας.

Ο αγώνας Scramble Ικαρίας διεξήχθη στην πίστα motocross στο Πέζι. H διοργάνωση είχε 3 βασικές κατηγορίες, S1 με 10 συμμετοχές, S2 με 11 συμμετοχές και S3 με 8 συμμετοχές (29 συμμετοχές συνολικά).

Με μεγάλη στεναχώρια σας ενημερώνουμε ότι σε λίγες ώρες, ίσως και την ώρα που διαβάζετε αυτή την ενημερωτική επιστολή, να έχουν προκηρυχθεί τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα για τις ομάδες του νομού Σάμου, με μία μεγάλη έκπληξη. Το καλύτερο γήπεδο του νομού (των Ραχών), να μην συμπεριλαμβάνεται στους επίσημους αθλητικούς χώρους της Ικαρίας.

Σελίδες

ikariastore banner