Στο περίπτερο της Ικαριακής Οινοποιίας Τσαντίρη στην Εκθέση «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις»

Ένα χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ γεύσεων διοργανώνει το «Αθηνόραμα» από την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Κυριακή 1 Δεκέμβρη στο HELEXPO PALACE στην Αθήνα.

Μικροί παραγωγοί από όλο τον κόσμο, μαγειρικό σόου με βραβευμένους σεφ, ξεχασμένε τεχνικές, απολαυστικές γευσιγνωσίες με κρασιά, τυριά, μπίρες, αλλαντικά, μαθήματα, εργαστήρια και σεμινάρια και μπόλικη γεύση νόστιμης και χειροποίητης Ελλάδας.

Το ikariamag βρέθηκε εκεί για να θαυμάσει και να δοκιμάσει από κοντά τις καλόγουστες προσπάθειες παραγωγών που γίνονται πια σε όλη την Ελλάδα και τόσο πολύ της έχει ανάγκη η χώρα μας, η οικονομία αλλά και η ψυχική μας κατάσταση. Μεράκι, αγώνας, υπέροχες παραδοσιακές και εξελιγμένες γεύσεις και μεγάλα χαμόγελα!

Στο Φεστιβάλ συναντήσαμε και την γνωστή δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη με την μπίρα της ΝΗΣΟΣ από την Τήνο. Η Μάγια Τσόκλη, μαζί με τις Καριωτίνες, δημοσιογράφο Δήμητρα Κόχιλα και σκηνοθέτη Κυριακή Σπανού, θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο μας, ελεύθερες πτήσεις 2 στο àrtεις; fest 2013, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 21:30.

Φυσικά κάναμε μια στάση και στο περίπτερο της ικαριακής Οινοποιίας Τσαντίρη για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας κρασιά Άκρατος, Λαγκυρος, Ροζέ, Μπεγλέρι και Melisandy τα οποία μπορείτε να τα βρείτε και τις 4 ημέρες του àrtεις; στο Ικαριακόν Παντοπωλείο στο metamatic:taf αλλά και στο ikariastore.gr.

ikariamag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Το ηλεκτρονικό «Ικαριακόν Παντοπωλείο» στο Νηστικό Αρκούδι

ikariastore banner