Ρεπορτάζ: ΣΝΑΚ FEST 2013

Στο φετινό κάλεσμα του ΣΝΑΚ ανταποκρίθηκαν εφέτος 13 σχήματα.  Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, αυτά μοιράστηκαν σε δύο βραδιές αφού σε μία νύχτα δε θα προλάβαιναν να παίξουν όλοι. Στο γνώριμο και φιλόξενο χώρο του Κουζίνου στήθηκε η σκηνή αλλά και οι πάγκοι για τα κοσμήματα, τις φωτογραφίες, τα κόμικς. Εκεί στο δεύτερο διάζωμα υπήρχε και η έκθεση - προβολή της διαδρομής των κινητοποιήσεων από την Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία που τα μέλη της που κάνουν μεγάλη προσπάθεια και δίνουν παντού το παρόν για να ευαισθητοποιήσουν όσους περισσότερους γίνεται όσο αφορά στα προβλήματα της συγχώνευσης και της συνεχούς υποβάθμισής του.

H Πέμπτη 8 Αυγούστου ξεκίνησε με σχήμα αποτελούμενο από μέλη της Φιλαρμονικής, Πολυφυλαρμονική θα λέγαμε αφού παίζει σχεδόν τα πάντα. Γνώριμες στο νησί μπάντες που έχουν ξαναπαίξει στο φεστιβάλ των νέων όπως οι Coogars και οι Red Elephants. Οι Afromind με νέο πρόσωπο στα φωνητικά, τόσο καλή που έδωσε άλλο αέρα στο γκρουπ. Έτσι η πρώτη βραδιά ξεκίνησε από έντεχνο, πέρασε σε πιο κινηματογραφική - ηλεκτρονική μουσική με την παρέα του Χατζηνάκη και προχώρησε, μέχρι και το κλείσιμο, με πιο ροκ ακούσματα. Τη δεύτερη βραδιά είχε ραπ με ελληνικό στίχο, φάνκι και ξανά πολύ ροκ.

Ενώ οι μπάντες εναλλάσσονταν στη σκηνή, με σύντομο διάλειμμα για τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ο κόσμος πηγαινοέρχονταν στο χώρο της έκθεσης, πηγαδάκια, κουβέντες και σχόλια, μπύρες και σουβλάκια. Κυρίως όμως το διήμερο είχε καλή μουσική και χορό. 

Να συγχαρούμε όλα τα παιδιά του συλλόγου για το οργανωτικό κομμάτι και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

ikariamag.gr| από, για και με αφορμή την Ικαριά!
 

ikariastore banner