Ολοκληρώθηκε το 3ΟΝ3 Τουρνουά Μπασκετ 2014 του ΣΝΑΚ

Άλλο ένα τουρνουα μπάσκετ 3ον3 διοργανώθηκε τις μέρες του Πάσχα στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου από τον Σ.Ν.Α.Κ.. Αν δεν είχαμε την ατυχία των τραυματισμών κάποιων παιχτών θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα λόγου ότι δεν υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση κατα την διάρκεια των αγώνων και η προσέλευση ήταν άκρως ικανοποιητκή.Να ευχηθούμε σε όλους γρήγορη ανάρρωση.

Δήλωσαν συμμετοχή γύρω στους 60 αθλητές με 14 ομάδες να χωρίζονται σε δύο ομίλους. Η φάση και όλοι οι αγώνες των ομίλων (42 παιχνίδια) έγιναν την πρώτη μέρα του τουρνουά, ενώ την δεύτερη είχαμε τα προκριματικά κ τα τελικά.

Ο τελικός τελειώσε με σκορ 11-11 και τις ομάδες ''3 Αστέρες''(Κουλουμπή Σωκράτης, Ξενάκης Γιώργος, Καμίτσης Γιώργος) κ ''FINAL 4''(Πλούτης Σταμάτης, Χατζηνάκης Δημήτρης,Μουσέτης Μάριος,Ξενάκης Λεωνίδας) να μην ολοκληρώνουν τον αγώνα και να μοιράζονται την επιτυχία αφού η πρώτη έμεινε με δύο παίχτες μετά από τον τραυματισμό του Κουλουμπή Σωκράτη.Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και ο Σωκράτης θα επανέλθει γρήγορα στα παρκέ.

Τρίτη ήταν η ομάδα ''Μαρμάρια''(Μπρατσής Ανδρέας, Τσαρνάς Ηλίας, Χερουβής Γιώργος, Οικονόμου) κερδίζοντας στον μικρό τελικο τους ''Κρατς''(Καμπέρης Μανώλης, Λουκάς Νίκος, Σχίζας Χρήστος, Κρανάς Β,).

Νωρίτερα στον καθιερωμένο διαγωνισμό τριπόντων νικητής ήταν ο Ξενάκης Γιώργος κερδίζοντας στην τελική φάση τους Λουκά Νικόλαο κ Κουλουμπή Σωκράτη.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το ποσό που θα δωθεί για αγορά προμηθειών στο γηροκομείο. Τα εσοδα από τις εγγραφές των ομάδων ήταν 120 ευρω(2ευρώ/ατομο). Αναμένουμε τα έσοδα του κυλικείου από Δευτέρας και σε συνεργασία με τους εθελλοντές-εργαζομένους του γηροκομείο θα προχωρήσουμε στην αγορά του απαραίτητου υλικού.

Αποφασίσαμε φέτος τα έσοδα του τουρνουά να μην τα σπαταλήσουμε σε αγορά τροπαίων αλλά να πάνε κάπου όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη.Αυτό είναι και το μεγαλύτερο έπαθλο σε όσους πήραν μέρος και στήριξαν αυτή την διοργάνωση του ΣΝΑΚ.

Στα παίσια των δράσεων του συλλόγου μας για τον αθλητισμό και την νεολαία στον τόπο, την τετάρτη 23/04 καταθέσαμε αίτηση στον Δήμο Ικαρίας να μεριμνήσει για την αγορά κ τοποθέτηση δύο μπασκετών στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο λιμάνι του Αγιόυ Κηρύκου.Χρόνια τώρα ένας χώρος που θα έπρεπε να αποτελεί στολίδι και έναν ευπρεπή χώρο άθλησης για την περιοχή τελεί υπό εγκατάλειψη.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον αθλητικό σύλλογο ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ για την βοήθειά του στην διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Χαιρετισμόυς σε όλους. Και του χρόνου...

ΣΝΑΚ

ikariastore banner