Τον Μιχάλη Μαθιουδάκη τον γνώρισα αλλά και τον απήλαυσα, τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν στα γενέθλια για τα 6 χρόνια του ikariamag.gr, μαζί με τον πολυπράγμονα Ικαριώτη, επίσης κωμικό του Stand-up (αλλά και μεταξύ άλλων, πετούμενο στις ελεύθερες πτήσεις) Ηλία Φουντούλη, προσέφεραν στο κοινό που ήρθε να μας ευχηθεί, άφθονο γέλιο. Κατάλαβα αμέσως πως το χιούμορ του, ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, τα βιώματα και η αντίληψη του, μου πάνε. Από κυνήγησα την ευκαιρία να ξαναδώ τον Μιχάλη σε performance του, σε αυτό το είδος που ολοένα και κερδίζει θαυμαστές και το οποίο, προσωπικά, το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, δύσκολο και απαιτητικό, ευφυές και συχνά ξεκαρδιστικό.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου οι AmantesAmentes θα βρεθούν στην Ικαρία για να ανέβουν στη σκηνή του 10ου ΣΝΑΚ Festival, με χορηγό επικοινωνίας το ikariamag.gr. Με αφορμή λοιπόν την επικείμενη επίσκεψη τους, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε ένα αφιέρωμα στην Ελληνόφωνη ροκ μπάντα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για για 8η συνεχή χρονιά το καθιερωμένο τουρνουά μπάσκετ Σ.Ν.Α.Κ 3on3 που διεξήχθη στις 4 και 5 Μαίου στο κλειστό γήπεδο Αγίου Κηρύκου. Συνολικά πήραν μέρος 11 ομάδες. Dope, Ρασκά, Μάσαλα, Πιτόγυρα, Dem beasts, Senso, Inglorious bastards, Σκουπιδιάριδες, Οι χαμένοι, Red arrows και Nope.

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η έβδομη κατά σειρά πεζοπορία του Συλλόγου Νέων Αγίου Κηρύκου. Με αφετηρία τον οικισμό του Ξύλινου, στο Καταφύγι, περισσότεροι από 20 περιπατητές κατευθύνθηκαν προς το Φάρο, με τελικό προορισμό την Προπεζουλωπή.

Το κάλεσμα του Συλλόγου Νέων Αγίου Κηρύκου, το διήμερο 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου, είχε απ’ όλα. Καταρχάς υπήρξε μεγάλη συμμετοχή, 15 άτομα ξεκίνησαν από τους Βαρδαράδες και περπάτησαν μέχρι τον Αϊ-Στάθη, μια ανηφορική διαδρομή δύο ωρών μέχρι το εκκλησάκι που βρίσκεται λίγο κάτω από την κορυφογραμμή, στη βόρεια πλευρά του νησιού. Όσο ανηφόριζαν το υψόμετρο τους χάριζε μια απίστευτη θέα από ψηλά, προς τη νότια πλευρά της Ικαριάς και τα γειτονικά νησιά.

Άλλο ένα τουρνουα μπάσκετ 3ον3 διοργανώθηκε τις μέρες του Πάσχα στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου από τον Σ.Ν.Α.Κ.. Αν δεν είχαμε την ατυχία των τραυματισμών κάποιων παιχτών θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα λόγου ότι δεν υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση κατα την διάρκεια των αγώνων και η προσέλευση ήταν άκρως ικανοποιητκή.Να ευχηθούμε σε όλους γρήγορη ανάρρωση.

Στο φετινό κάλεσμα του ΣΝΑΚ ανταποκρίθηκαν εφέτος 13 σχήματα. Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, αυτά μοιράστηκαν σε δύο βραδιές αφού σε μία νύχτα δε θα προλάβαιναν να παίξουν όλοι.

Η 4η πεζοπορία του ΣΝΑΚ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Στο Μονοκάμπι έδωσαν το παρόν 30 περίπου άτομα, μέλη του συλλόγου νεολαίας και πολλοί φίλοι τους. Υπήρχε και συμμετοχή από το βόρειο μέρος του νησιού. Η Ξένια και η Σουζάνα ήρθαν από τις Ράχες μαζί με το μικρό Ορφέα που αποτέλεσε και τη μασκότ της παρέας.

Η τελευταία Κυριακή των Αποκρεών έφερε χρώμα αλλά και πολύ κόσμο στην πλατεία του Ευδήλου, για το καθιερωμένο πλέον, καρναβάλι (δείτε εδώ). Οι εκδηλώσεις όμως δεν τελείωσαν εκεί. Το βράδυ συνεχίστηκαν στον Άγιο Κήρυκο με μουσική εισαγωγή. Η Φιλαρμονική άρχισε να μας ζεσταίνει στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου με διασκευές γνωστών τραγουδιών.

Ο Σύλλογος Νέων Αγ.Κηρυκου καλεί τους νέους του τόπου να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 8:30 το πρωί στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ. Και για τους φίλους της Αθήνας στις 14:00 Μ.Μ. στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΙΚΑΡΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ.

Σελίδες

ikariastore banner