ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ελληνοιταλική Δωρεά στο Νοσοκομείο Ικαρίας - Μπήκαμε στο χειρουργείο

Η Ελληνική Κοινότητα των Ιταλικών πόλεων Πάρμα και Ρέτζιο Εμίλια στο πλαίσιο προσφορών που κάνουν σε ιδρύματα της Ελλάδος, έκαναν δεκτή την πρόταση του Κλαούντιο Κότσι Κέφαλο μέλος του Δ.Σ. της κοινότητας και με το ποσό των 3800 ευρώ αγόρασαν ένα « ΜΟΝΙΤΟΡ ΖΩΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ EDAN M8A με περιχειρίδα νεογνική, βρεφική, παιδική και αισθητήρα οξυμετρίας παιδικό, με ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΟΝΙΤΟΡ και ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ για ΜΟΝΙΤΟΡ» & ‘ένα «ΣΕΤ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΙΣΧΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΚΕΦΑΛΙΚΟΥ» για τις ανάγκες του Νοσοκομείου ΙΚΑΡΙΑΣ.

Κατά την παράδοση της δωρεάς: Από αριστερά κ. Λεμονιά Βασιλάκη Δ/ντρια τμήματος Προμηθειών του Νοσοκομείου Ικαρίας, κ. Κλαούντιο Κότσι-Κέφαλος εκπρόσωπος της Ελληνικής κοινότητας των Ιταλικών πόλεων Πάρμα - Ρέτζιο Εμίλια, κ.Πέτρος Σαφός ορθοπεδικός, κ.Χρυσαυγή Κούβδου Προϊσταμένη Χειρουργείου.

Σε ανακοίνωση της, η διοίκηση του Νοσοκομείου Ικαρίας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και το ∆ιοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής κοινότητας Πάρμας και Ρέτζιο Εμιλίας Ιταλίας για την εξόχως ευγενική χειρονομία και σημειώνει: "Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η δωρεά σας σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η ενέργειά σας θα εκτιμηθεί εξ ίσου από το σύνολο των συμπολιτών μας και να είστε βέβαιοι ότι η δωρεά αυτή θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες του νησιού μας. Εκφράζουμε την ευχή και άλλοι δυνάμενοι να προσφέρουν, να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Ευελιστούμε τέλος στην παγίωση της συνεργασίας μεταξύ μας επ ωφελεία του ελληνικού πληθυσμού εν γένει και για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ θερμά για την απόφασή σας αυτή."

Είσοδος στο Χειρουργείο του Νοσοκομείου Ικαρίας
Επ’ ευκαιρίας της φωτογράφησης της δωρεάς της ελληνοιταλικής κοινότητας Πάρμα – Ρέτζιο Εμίλια μπήκαμε (για 1η φορά) και πήραμε φωτογραφίες από το Χειρουργείο του Νοσοκομείου μας, το οποίο συμφώνα με τα λεγόμενα των γιατρών, νοσοκόμων, διοικητικών υπαλλήλων είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και όλο βελτιώνεται.

Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και αναισθησιολόγο για να μπορεί το χειρουργείο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων.

ikariamag.gr

ikariastore banner