Ρεπορτάζ από το 2ο Ikaria Run 2015

Το Σαββάτο 1 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο IkariaRun. Στο γραφικό χωριό της Πλαγιάς ο κόσμος, αθλητές και επισκέπτες, άρχισαν να συρρέουν από νωρίς το απόγευμα. Οι συμμετοχές εφέτος ήταν πολύ περισσότερες από πέρσι, 91 συμμετείχαν στις αγωνιστικές διαδρομές των 5 χλμ. και 10 χλμ. Στον εναλλακτικό περίπατο των 2 χλμ. πήραν μέρος 58. Ευτυχώς η έντονη ζέστη των προηγούμενων ημερών είχε ελαφρώς υποχωρήσει κι ένα ελαφρύ αεράκι βοήθησε τους αθλητές και τους περιπατητές.

Ανάμεσά τους υπήρχαν αθλητές από Αμερική, Κύπρο, Ισπανία, Νορβηγία, Σουηδία και, καθώς και από πολλά μέρη της Ελλάδος.

Στον αγώνα των 10 χλμ. τερμάτισαν πρώτοι οι Καλιακούδης, Σκούταρης και Βαφειάδης. Στην κατηγορία των γυναικών νικήτρια αναδείχτηκε η Κατσίμαντου και ακολούθησαν η Έβερτ και η Παπαδοπούλου.

Στα 5 χλμ. νικητής αναδείχτηκε ο Καραμπάτσος, δεύτερος ο Κεχαγιάς και τρίτος ο δικός μας Αντώνης Πούλος. Στις γυναίκες τερμάτισε πρώτη η Παναγιωτοπούλου, δεύτερη η Τριανταφυλλιά Καρίμαλη και τρίτη η Γιωργία Κουρελή.

Άψογη και πάλι η διοργάνωση. Η Πλαγιά γέμισε χρώμα και μουσική κι όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από την εμπειρία, τη διοργάνωση και τις μοναδικές εικόνες του άγριου τοπίου του χωριού.

ikariamag.gr

ikariastore banner