ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Βιολογικό Μέλι - Κούπα & Βιβλίο Ικαρίας! Μια ποιοτική στιγμή στο τραπέζι σου!

Μια μοναδική προσφορά από το Ικαριακό Παντοπωλείον για προσωπικές ποιοτικές στιγμές απόλαυσης με έντονη γεύση Ικαρίας. Αντί για 16,5€, MONO 11,5€!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

1. Το -για μια ακόμα χρονιά- βραβευμένο παγκοσμίως με Χρυσό Βραβείο, Βιολογικό Μέλι Ικαρίας πεύκο-ανθέων - Ι.Κόχιλα (230gr)
Αγνό βιολογικό μέλι Ικαρίας περιορισμένης παραγωγής σύμφωνα με τους όρους της παραδοσιακής ικαριακής μελισσοκομίας. Πιστοποιημένο από τη Bio-Miel.

2. Την κούπα #IKARIAMUG
Πώς το αγαπημένο σας ikariamag ("mag" εκ του "magazine"), μετατρέπεται σε... κούπα ("mug");;; Κι όμως γίνεται! Αφού σχεδιάσαμε για εσάς αυτήν την καλαίσθητη κούπα Ικαρίας για να έχετε καθημερινά το νησί μας στα χείλη σας... γουλιά γουλιά!

3. Τις ελεύθερες πτήσεις 1! To 1o βιβλίο με διαδικτυακά κείμενα της Ικαρίας!
Πώς χορεύεται ο Ικαριώτικος, πώς γίνεται η απογραφή στην Ικαρία και ποιο στ’ αλήθεια είναι το μυστικό της ικαριακής διατροφής; Πώς φτιάχνονται τα καριώτικα φοινίκια και ποιος στήνει το καλύτερο ζεύκι, ο Μπεκιάρης ή ο Κουδουνάτος; Τι σχέση έχει ο Ξέρξης με τον γερο-Ίκαρο; Τι γίνεται άμα ζεις μακριά από το νησί και γιατί η παιδική πληγή στα γόνατα σου δε λέει να κλείσει; Τι σημαίνει τελοσπάντων «πετάω»;
η μνήμη, η παράδοση, η στιγμή, το ζεύκι, το σήμερα… 68 σύγχρονα ικαριακά κείμενα, μαρτυρίες, ιστορίες, απόψεις από τις καθημερινές ελεύθερες πτήσεις  του ikariamag.gr Ένα βιβλίο, μια αφορμή, ένας Μύθος, ένα Νησί… από, για και με αφορμή την Ικαριά!

Προλάβετε την προσφορά ηλεκτρονικά στο Ικαριακό Παντοπωλείον ikariastore.gr

Θυμίζουμε πως αν βρίσκεστε στην Αττική, σας προτείνουμε στον τρόπο αποστολής του Ικαριακού Παντοπωλείου, να επιλέξετε την Αποστολή το Σάββατο, για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής! Επίσης, να γνωρίζετε πως μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας!

Βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από ικαριώτες παραγωγούς στο Ικαριακό Παντοπωλείον ikariastore.gr

ikariamag.gr

 

 
ikariastore banner