Πώς ένα Workshop στην ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ 2016 είχε -κυριολεκτικά- γεύση Ικαρίας!

To  πρόγραμμα της ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ 2016 έλεγε: "Πώς να φτιάξουμε βαζοκατασκευή απο ξύλο και γυαλί με την υποστήριξη της Black & Decker! Από το JustDiy.gr της Ηλέκτρας Πάστη [Βρείτε το και στο Facebook]. Το ραντεβού ήταν για την Κυριακή 3/4, στις 19.00, στο DIY Room του Εκθεσιακού Κέντρου στο Περιστέρι!

Το Ικαριακό Παντοπωλείον - ikariastore.gr φρόντισε να δώσει μία άκρως ικαριακή γεύση στο Workshop! Εξασφάλισε από τα Αναψυκτικά Ικαρίας δωρεά τα γυάλινα μπουκαλάκια που θα αποτελούσαν μέρος της κατασκευής! Μόνο που φροντίσαμε (και ευχαριστούμε την οικογένεια Κέφαλου γι΄αυτό) ώστε τα μπουκαλάκια να είναι γεμάτα... με τις δροσιστικές -αξεπέραστης και χαρακτηριστικήε γεύσης- πορτοκαλάδες και λεμονάδες Ικαρίας.

Και έτσι το σεμινάριο ξεκίνησε. Βασική προϋπόθεση όμως για να χρησιμοποιηθούν τα μπουκάλια ήταν να αδειάσουν από το περιεχόμενο τους!!!! Άλλο που δεν ήθελαν οι συμμετέχοντες αλλά και οι θεατές! Τα ποτήρια γέμισαν αμέσως αναψυκτικά και όσο το workshop προχωρούσε, όλοι γεύονταν τις αγαπημένες μας γεύσεις!!!

Τα δε μπουκάλια απλωμένα στους πάγκους του DIY ROOM έδιναν στην όλη κατάσταση έναν τόνο καλοκαιρινό, χρωματιστό και φυσικά άκρως δροσερό!

Τα ξύλα κόπηκαν, ίσιωσαν, τρυπήθηκαν, κόλλησαν και καρφώθηκαν με την καθοδήγηση της Ηλέκτρας Πάστη και το τελικό αποτέλεσμα ενθουσίασε τους πάντες οι οποίοι και πήραν μαζί τους στο σπίτι τις κατασκευές τους!

Δροσερές στιγμές Ικαρίας αλλά και δημιουργίας... και στην Αθήνα!

- Αν έχετε κι εσείς καφέ-μπαρ / εστιατόριο / ταβέρνα / fastfood και θέλετε τα Αναψυκτικά Ικαρίας στο μενού σας, στείλτε μας ένα email με τα στοιχεία σας στο ikariastore@ikariamag.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

- Αν όμως τα θέλετε στο ψυγειο του σπιτιού σας, τα Αναψυκτικά Ικαρίας έρχονται στην πόρτα σας. Παραγγείλτε τα από το Ικαριακό Παντοπωλείον ikariastore.gr

ikariamag.gr