Απο την Κίνα! Μα ποιανού είσαι εσύ;

Όχι, ο αδερφός μου δεν ειναι απο την Κίνα όσο κινέζικα κι αν ακούγονται τα κανάλια, το Qi, το γιν και το γιαν, οι μεσημβρινοί και όλα αυτά τα περίεργα...

Τα τελευταία χρονια ασχολείται, με προσήλωση, με την παραδοσιακή κινεζικη ιατρική, το βελονισμό, την κινέζικη χειροπρακτική.

Ωστόσο Η Κινέζικη Ιατρική είναι ένα σύστημα σκέψης και πρακτικής, αδιάλλειπτο και ανεξάρτητο, το οποίο έχει ηλικία μεγαλύτερη των δύο χιλιετιών.

Αντιπροσωπεύει την ενδελεχή διατύπωση και αναδιατύπωση υλικού, από σπουδαίους γιατρούς και θεωρητικούς, έχει όμως τις ρίζες του στη φιλοσοφία, τη λογική, την ευαισθησία και τα ήθη ενός πολιτισμού πολύ διαφορετικού από τον δικό μας.

Το βιβλίο του αυτό ειναι ένα εγχειρίδιο της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, με πληροφορίες για την ιστορία, τις βασικές έννοιες, τη διάγνωση, τις λειτουργίες των οργάνων,τα βασικα σύνδρομα και αλλα.

Απευθύνεται σε όσους ασχολούνται (ή θέλουν να ασχοληθούν) με την κινέζικη ιατρική, το βελονισμό και τις ολιστικές θεραπείες, σε σπουδαστές και εναλλακτικούς θεραπευτες, σε βελονιστές, φυσικοθεραπευτές, οστεοπαθητικους και χειροπράκτες.

Για τους πιστούς! Συγκεντρωμένη γνώση..προσέλθετε!

Δώρα Τεμπέλη
doratempeli@yahoo.gr

Διαβάστε τις ελεύθερες πτήσεις της Δώρας Τεμπέλης.

ikariastore banner