Νέο καθεστώς στη συλλογή δικαιολογητικών για τρόφιμα απόρων το 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 07 Μαρτίου 2013

Ενημερώνουμε τα μέλη μας καθώς και τους τρίτεκνους ότι η  κυβέρνη-ση αιφνιδιαστικά προχώρησε σε κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 414 Β/ 22-2-2013) αλλάζοντας τα δικαιολογητικά και κατεβάζοντας τα εισοδηματικά όρια για τη χορήγηση τροφίμων όπως φαίνεται στον παρακάτω  ΠΙΝΑΚΑ.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν όσοι δεν έχουν ακόμη υποβάλλει και πληρούν τις νέες προϋποθέσεις είναι τα παρακάτω:
1. Αντίγραφο αποδεικτικού στοιχείου ταυτότητας.
2. Ειδική Αίτηση με πλήρη στοιχεία θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσιο φορέα (ΚΕΠ, Αστυνομία κλπ).
3. Άδεια διαμονής σε ισχύ (Μόνο για αλλοδαπούς τρίτων χωρών).

Η έγκριση των στοιχείων των τελικών δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί με έλεγχο του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) ηλεκρονικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες γιαυτό πρέπει να αναγράφεται καθαρά στην αίτηση.

Ο Σύλλογος θα επιστρέψει ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά όσων μελών του τα είχαν ήδη υποβάλλει και δεν δικαιούνται σύμφωνα με τα νέα εισοδηματικά κριτήρια.

Η συγκέντρωση των δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται από 01 Απριλίου 2013 στο Γραφείο του Συλλόγου στο Γεφυράκι Σάμου (Τηλ. 2273023900) καθημερινά από 9 εως 12 π.μ.

Ο Σύλλογος αν και δεν ευθύνεται αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τα μέλη του καθώς και από όλες τις δημοτικές υπηρεσίες (ΚΕΠ, Ληξιαρχεία κλπ) για την ταλαιπωρία που υπεβλήθησαν  όσον αφορά τη συγκέντρωση των δικαιολο-γητικών για τη χορήγηση τροφίμων.

Κατεβάστε την αίτηση από εδώ.

Εκ του Συλλόγου
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Συνοδευτικά Αρχεία:
ikariastore banner