Νέα ζυμαρικά Ικαρίας στο τραπέζι μας από το Ικαριακό Παντοπωλείον - ikariastore.gr

To Ικαριακό Παντοπωλείον ikariastore.gr, το ν.1. eshop αποκλειστικά με προϊόντα της Ικαρίας, έχει καταφέρει να κάνει γνωστά αλλά και να φτάσει τα ικαριακά προϊόντα στα σπίτια όλης της Ελλάδας! Κι επειδή τα τραπέζια των σπιτιών αυτών επιζητούν και άλλες νοστιμιές, φροντίζουμε και σας εξασφαλίζουμε νέες ποιοτικές γεύσεις Ικαρίας:

3 νέα είδη ήρθαν να προστεθούν στις γευστικές προτάσεις από "ΤΑ ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ" ζυμαρικά: Χυλοπίτες φυλλαράκι, Πένες τρικολόρε και Καραμελίτσα τρικολόρε μπήκαν στην ικαριώτικη γευστική οικογένεια δίπλα στις Χυλοπίτες, Χυλοπίτες τρικολόρε, Στριφτάρια, Στριφτάρια τρικολόρε, Τραχανά ενώ σύντομα θα έχουμε και νέα είδη ολικής άλεσης.

Να σημειώσουμε εδώ πως όλα τα ζυμαρικά είναι φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες δίχως συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα και πως το χρώμα στα τρικολόρε το δίνουν αγνά υλικά όπως σπανάκι, πατζάρι, ντομάτα, καρότο.

Καλή Όρεξη!

Θυμίζουμε πως αν βρίσκεστε στην Αττική, σας προτείνουμε στον τρόπο αποστολής του Ικαριακού Παντοπωλείου, να επιλέξετε την Αποστολή το Σάββατο, για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής! Επίσης, να γνωρίζετε πως μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας!

Βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από ικαριώτες παραγωγούς στο Ικαριακό Παντοπωλείον ikariastore.gr

ikariamag.gr

 

 
ikariastore banner