Μήνυμα του Νέου Επάρχου Ικαρίας – Φούρνων Στέφανο Παμφίλη

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν στο ψηφοδέλτιο της Χριστιάνας Καλογήρου και το στήριξαν δείχνοντας εμπιστοσύνη στον συνδυασμό μας και στα πρόσωπα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους που μας εμπιστεύθηκαν το τιμόνι της επαρχείας για την επόμενη πενταετία οπού τα δύσκολα είναι μπροστά μας και μαζί θα τα αντιμετωπίσουμε.

Δέχτηκα έναν αδυσώπητο πόλεμο, την λάσπη, την δυσφήμιση, τις κατηγορίες και φυσικά τις κρυφές γραμμές των ανεγκέφαλων οι οποίοι νομίζουν ότι ο κόσμος είναι πρόβατα και ψηφίζει κατ’ εντολήν και όχι κατά συνείδηση. Αυτά μόνο στην Ικαρία συμβαίνουν. «Ψηφίστε το Γιακαλή για να μην βγει ο Παμφίλης έπαρχος», αυτά τα ζήσαμε και τα αντιμετώπισα με μεγάλη προσοχή και αξιοπρέπεια. Αυτά συνέβησαν: τις νύχτες αυτοί οι γνωστοί άθλιοι αρουραίοι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους πέταγαν φυλλάδια στα μαγαζιά, στην αγορά, με περιεχόμενο το οποίο προσβάλει την νοημοσύνη τον Ικαριωτών και μόνο.

Το έχω πει ξανά, μέσα στη λάσπη γεννήθηκαν, με λάσπη επιβιώνουν στην κοινωνία μας αλλά λίγο πολύ είναι πασίγνωστη αυτή η συμμορία. Την εμπάθεια τους αναδεικνύουν και φόβο άραγε γιατί; Γιατί πολιτικά είμαι αλλού ή να προστατεύσουν τους Ικαριώτες από τον κλέφτη, τον κακό, τον μηδενιστή, αυτόν που κατά την άποψή τους τα πήρε, αυτόν που κατά την επαρχειακή του θητεία δεν έκανε τίποτε για τον τόπο 1999-2002, και φυσικά στην 17χρονη πολιτική του θητεία, παραδοτός ο κόσμος κάθε φορά που συμμετείχα στις εκλογές κατελάμβανα πάντα την πρώτη θέση.

Αυτή την βαθμολόγηση κύριοι τις νύχτας, της απάτης, τις λαμογιάς, τις γύμνιας και τις μηδενικής  σας παρουσίας για τον τόπο όπου μόνο για την κομματική σας τύφλα λειτουργείτε (ή λειτουργήσατε), τη βαθμολόγηση αυτή την δίνει ο κόσμος, αυτός ο πολίτης όπου έχει άποψη και ούτε η λάσπη, οι συκοφαντίες και τα στημένα παιχνίδια δεν τον αγγίζουν. Αυτοί και μόνο αυτοί ξέρουν να βαθμολογούν και να επιλέγουν αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν. Το απέδειξαν για ακόμα μια φορά απέναντι στο πρόσωπό μου και μιλώ μόνο για μένα.

Ξανά θερμά τους ευχαριστώ και τους υπόσχομαι ότι θα σταθώ άξια δίπλα στα συμφέροντα της επαρχείας χωρίς καμιά διάκριση. Κάνω λοιπόν γνωστό σε όλους αυτούς ότι τέτοια παιχνίδια δεν θα τα ανεχθώ και ούτε κανένας δεν θα αντιμετωπίζει την επαρχεία με σουηδική γυμναστική, με διεκδικήσεις γιαλατζί, έτσι για να δείχνουμε ότι φωνάζουμε φυσικά χωρίς αποτέλεσμα. Πειράματα τέτοιου είδους δεν θα περάσουν ούτε ασκήσεις επί χαρτού και επίσης καμιά αντιαναπτυξιακή παρέμβαση για την επαρχεία δεν θα έχει καμία τύχη, διότι πολλά λέγονται και πολλά υπογείως διαδίδονται. Αυτά για τις διάφορες κακόβουλες Κασσάνδρες οι οποίες κελαηδούν φάλτσα κάθε φορά.

Το επαρχείο και οι υπηρεσίες του θα είναι πάντα ορθάνοιχτες σε κάθε πολίτη, σε κάθε αίτημα, σε κάθε πρόβλημα του με καθημερινό απολογισμό παντού και πάντα. Θα καλλιεργήσουμε μια ιδιαίτερη σχέση με την νεολαία με το αύριο αυτού του τόπου με ανοιχτές πόρτες.

Η πολιτική πορεία του καθενός βαθμολογείται και αντιμετωπίζεται από τον κάθε έναν στην πράξη τα υπόλοιπα δεν τον απασχολούν. Εκτός φυσικά, μερικούς ανεγκέφαλους οι οποίοι είναι τόσο λίγοι όπου δεν μας απασχολούν και είναι πάντα εκεί για να κάνουν κακό και ποτέ καλό για τον τόπο εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τους και μόνο. Αυτοί δεν μας ενδιαφέρουν. Όσο για την συνεργασία με τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο Κύριο Σταμούλο θα είναι καθημερινή εφόσον το επιθυμεί για την καλή πορεία και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ικαρίας, όπως και με τον Δήμαρχο των φούρνων τον Κύριο Μαρούση. Είμαστε εδώ για το αύριο της Ικαρίας και των Φούρνων, για το μέλλον που μας αξίζει ώστε να υψώσουμε την φωνή μας μακρύτερα για να αλλάξουμε την πορεία αυτού του τόπου προς το καλύτερο.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και αυτούς που δεν με στηρίζουν. Υπόσχομαι ότι θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του τόπου.
Ευχαριστώ

Στέφανος Παμφίλης
Έπαρχος Ικαρίας και Φούρνων

ikariastore banner