Καριώτικες Ιστορίες: Πάρε μέρος

Ικαριακόν Παντοπωλείο. Η Ικαρία… στην πόρτα σας! Μπείτε εδώ.

Έχεις κι εσύ κάποια ικαριώτικη ιστορία και θες τη μοιραστείς μαζί μας και να τη δεις δημοσιευμένη διαδικτυακά στις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr ή τυπωμένη στην ανθολογία των ελεύθερων πτήσεων; Μάθε πώς...

Από την 1 Μαρτίου 2010, καθημερινά, Ικαριώτες αλλά και φίλοι του νησιού αρθρώνουν τον δικό τους λόγο... από, για και με αφορμή την Ικαριά. Μέχρι σήμερα έχουν «ανέβει» εκατοντάδες κείμενα ενώ έχουν κυκλοφορήσει 2 ανθολογίες των ελεύθερων πτήσεων (εδώ + εδώ).

Στο διαδικτυακό μας σημειωματάριο θα βρείτε ιστορίες για τη Μνήμη, το Καλοκαίρι, την καθημερινότητα μας αλλά και για την Ικαρία του Χειμώνα, τα προβλήματα, τις ανάγκες, τις πρωτοβουλίες, τους αγώνες. Θα βρείτε παρεμβάσεις, προτάσεις, κριτικές  για ικαριακά θέματα, απόψεις για τα τρέχοντα προβλήματα, για την τοπική ικαριακή σκηνή αλλά και τοποθετήσεις για όσα γίνονται στο νησί, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ένα από αυτά όμως που κυρίως μας ενδιαφέρει, τόσο στις ελεύθερες πτήσεις όσο και στο ikariamag.gr, είναι οι ζωές των ανθρώπων: Οι ιστορίες! (Βρείτε καριώτικες ιστορίες εδώ).

Περιμένουμε και τις δικές σας καριώτικες ιστορίες για να τις δείτε να δημοσιεύονται διαδικτυακά στο freeflights.gr αλλά και στην έκδοση ελεύθερες πτήσεις 3.

Στείλτε την καριώτικη ιστορία που ζήσατε ή σας έχουν διηγηθεί, στο info@ikariamag.gr βάζοντας τίτλο στο email: Καριώτικες Ιστορίες. (Σύσταση: να είναι από 300 ως 800 λέξεις). Αν συνοδεύεται και από φωτογραφία, μη ξεχάσετε να μας αναφέρετε την πηγή της.

Όσες ιστορίες προκρίνονται, θα δημοσιεύονται (χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση) στις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr

Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει ποιες και πότε θα δημοσιευθούν διαδικτυακά, ποιες θα συμπεριληφθούν στην έκδοση, ή και να τις τροποποιήσει.

Κλείνουμε με ένα βίντεο από την παρουσίαση των ελεύθερων πτήσεων 2 στο artεις; fest 2013 όπου η Μάγια Τσόκλη διαβάζει μια καριώτικη ιστορία από τις ελεύθερες πτήσεις:

ikariamag.gr|από, για και με αφορμή την Ικαριά!
Ακολουθήστε μας σε twitter και Facebook

Μη ξεχνάτε ότι παράλληλα, τρέχει και η ενέργεια μας «Η Ικαρία του Χθες» με φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών από την Ικαρία . Στείλτε μας και εσείς (σκαναρισμένες σε υψηλή ανάλυση) φωτογραφίες από το δικό σας αρχείο και δείτε τες να ανεβαίνουν στο άλμπουμ IKARIA: "The Vintage Side" του ikariamag. Στείλτε τις φωτογραφίες στο info@ikariamag.gr, γράψτε το όνομα σας και όποια πληροφορία γνωρίζετε για την φωτογραφία (ημερομηνία, τόπος, τι & ποιους δείχνει). Δείτε όλες τις φωτογραφίες της σειράς εδώ.

ikariastore banner