Καμμένος: "Τουριστική μονάδα της πεθεράς μου το σπίτι στην Ικαρία" - Η απάντηση Γεωργιάδη

Αγωγή Καμμένου σε Γεωργιάδη για το σπίτι στην Ικαρία – Τι είπε ο Άδωνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με βαρύτατες εκφράσεις καταφέρθηκε μέσω του ΣΚΑΪ κατά του υπουργού Υγείας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος χαρακτηρίζοντας τον «κότα» και κάνοντας λόγο για «φασιστοείδη του Σαμαρά». Αφορμή η καταγγελία του υπουργού Υγείας στο σταθμό μας το Σάββατο ότι έχει πάρει επιδότηση για το σπίτι του στην Ικαρία.

Χαρακτήρισε το σπίτι τουριστική μονάδα 10 δωματίων ιδιοκτησίας της πεθεράς του. Αυτή η επιχείρηση, είπε ο κ. Καμμένος, έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με το νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο έγινε έλεγχος το 2010 και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από τον ΕΟΤ, όταν υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.

«Να σταματήσει να παριστάνει την κότα και να ζητήσει την άρση της ασυλίας του (...) με αυτό τον τύπο θα τα πούμε μόνο στη δικαιοσύνη, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, δεν ασχολούμαι με τα φασιστοειδή του Σαμαρά».

Η ανταπάντηση Γεωργιάδη
Παρεμβαίνοντας, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι όπως και στην περίπτωση Λιάπη, που είχε πάρει την επιδότηση η θεία του, έτσι στην περίπτωση Καμμένου είχε πάρει την επιδότηση το 2004 η πεθερά του.

Πρόσθεσε ότι όταν το 2010 έγινε έλεγχος η πεθερά του εμφάνισε 2 αποδείξεις η μια εξ’ αυτών είχε κοπεί στον κ. Καμμένο.

«Εγώ ήρθα στο δικαστήριο, ο κ. Καμμένος δεν ήρθε τα περί κότας τού τα επιστρέφω. Σε μια εβδομάδα στη δίκη για το σκάφος του να είναι στο δικαστήριο, όχι να κρυφτεί πάλι. Και από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε να μην αρθεί η ασυλία μου. Έχει περάσει η εποχή που λασπολογούσε τους πάντες. Ο 'γενναίος' μόλις με βλέπει το βάζει στα πόδια» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

skai.gr

ikariastore banner