Με την επίβλεψη του Πάνου Καμμένου κατασκευάστηκε εξαρχής η βίλα "Freedom", ιδιοκτησίας της πεθεράς του, Δέσποινας Τζούλη, στην Ικαρία σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ικαριώτης εργολάβος Γιάννης Καρίμαλης, ο οποίος ανέλαβε εξαρχής την κατασκευή του ξενώνα.

Όπως κάθε πρωί, έτσι και της Πέμπτης 9/1/14 μας ήρθε με mail μέσω google ό,τι αναρτήθηκε στον τομέα των Ειδήσεων τις τελευταίες ώρες για την Ικαρία. Πέρα από τις αναδημοσιεύσεις που έλαβε το άρθρο μας Mega Ενημέρωση… για τα πανηγύρια (αλλά όχι της Ικαρίας), διαβάσαμε και τον τίτλο: «Η Ικαρία είναι το νησί των επιδοτήσεων -Ακόμα και ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε πάρει 50.000 ευρώ».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι τη γυναίκα του τη γνώρισε δύο χρόνια μετά την κατασκευή του επίμαχου σπιτιού - Κατήγγειλλε απόπειρα πολιτικού εκβιασμού με το να συνδυαστεί με την υπόθεση Λιάπη.

Για απλήρωτη οφειλή ύψους 27.000 ευρώ κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο οικοδόμος ο οποίος υποστηρίζει ότι πραγματοποίησε έργα στο σπίτι όπου παραθερίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ικαρία, όπως προκύπτει από εξώδικη δήλωση που βρίσκεται στη διάθεση των «ΝΕΩΝ».

Με βαρύτατες εκφράσεις καταφέρθηκε μέσω του ΣΚΑΪ κατά του υπουργού Υγείας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος χαρακτηρίζοντας τον «κότα» και κάνοντας λόγο για «φασιστοείδη του Σαμαρά». Αφορμή η καταγγελία του υπουργού Υγείας στο σταθμό μας το Σάββατο ότι έχει πάρει επιδότηση για το σπίτι του στην Ικαρία.

Αγωγή και μήνυση κατά του υπουργού Υγείας κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αφορμή ήταν το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή με το οποίο κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι απέκτησε το εξοχικό του σπίτι στην Ικαρία με επιδότηση.

ikariastore banner