Η Κίνηση Πολιτών Ραχών Ικαρίας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις & τις Μουσικές Αυλές

Ένα από τα λίγα πράγματα που μας έχουν απομείνει και συνεχίζουν να μας γεμίζουν και να μας ενώνουν σε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης είναι η αγάπη μας για τη μουσική. Γι' αυτό και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προσπαθούμε πάντα ανιδιοτελώς να γεμίζουμε με νότες τις μουσικές αυλές του τόπου μας.

Όσον αφορά το μουσικό σεμινάριο που η μέρα έναρξης συμπίπτει με το κρίσιμο δημοψήφισμα το μόνο που αλλάξαμε είναι ότι αντί για την Κυριακή 5 Ιουλίου θα ξεκινήσει την Δευτέρα στις 6 Ιουλίου.

Δεν ακυρώνουμε τίποτα και δεν φοβόμαστε κανέναν από τους τρομολάγνους καναλάρχες που "εκβιάζουν" καθημερινά με ανακρίβειες το λαό για να γεμίσουν τις τσέπες τους και για να ανεβάσουν την τηλεθέαση τους.

Αντλούμε δύναμη από όλους εσάς τους συμμετέχοντες,τους δασκάλους των Μουσικών Αυλών και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν με τη συμμετοχή τους και όσους τελικά δεν θα τα καταφέρουν είτε λόγω των πολιτικών εξελίξεων είτε για άλλους δικούς τους λόγους.

Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ, συνεχιστές αυτής της προσπάθειας ανεξάρτητα της πολιτικής επικαιρότητας και των οικονομικών συνθηκών.

Ευχαριστούμε
Με εκτίμηση
Κίνηση Πολιτών Ραχών Ικαρίας

ikariastore banner