Η Αυτόνομη Συσπείρωση Πολιτών Ικαρίας για το Δημοψήφισμα

Η Αυτόνομη Συσπείρωση Πολιτών Ικαρίας, αν και πιστεύει ότι με πολύ νωπή τη λαϊκή εντολή του Γενάρη να βγούμε από τα μνημόνια, το δημοψήφισμα είναι εκ του περισσού, σεβόμενη τις αρχές , τις αξίες και το καταστατικό της, προτρέπει τα μέλη της και ολόκληρο τον ικαριακό λαό να στηρίξει και να προπαγανδίσει δυναμικά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

Το ΟΧΙ αποτελεί για μας ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης , αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας , καθώς και μία προκαταβολική αρνητική απάντηση σε κάθε νέα ¨έντιμη¨ ή μη μνημονιακή συμφωνία. Και σίγουρα δεν είναι διαπραγματευτικό ατού για τη συνεχιζόμενη υποδούλωση του λαού μας με ¨καλύτερους¨ όρους.

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές κανένας δεν πρέπει να μείνει βουβός απέναντι στον φόβο που προσπαθεί να απονεκρώσει οποιαδήποτε υγιή σκέψη και αντίδραση.

Καλούμε όλους τους δημοτικούς σχηματισμούς του νησιού μας να πάρουν σαφή θέση στο κρίσιμο τούτο ερώτημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Η Αυτόνομη Συσπείρωση Πολιτών Ικαρίας με συνέπεια έκανε την επιλογή της. Ψηφίζει ΟΧΙ και δηλώνει παρούσα σε κάθε αγώνα που θα συνεχίζεται από τη Δευτέρα με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας .

ΟΧΙ άλλα μνημόνια και ¨έντιμους¨ συμβιβασμούς με ΔΝΤ και ΕΕ.

ikariastore banner