Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου με εκδόσεις Ικαρίας

Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου σήμερα και είναι αλήθεια, στο ikariamag.gr μάς αρέσει πολύ το γράψιμο. Δηλαδή το διάβασμα! Γιατί είναι προϋπόθεση να απολαμβάνεις την ανάγνωση για να περάσεις έπειτα και στη γραφή. Και οι ελεύθερες πτήσεις, η δημοφιλής στήλη μας, φροντίζει εδώ και 6 χρόνια να παράγει νέα κείμενα από, για και με αφορμή την Ικαριά. Σε αυτό το περιοδικό όμως, φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για κάθε ικαριακή έκδοση. Μέσα από τη στήλη μας ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΚΑΡΙΑΚΑ, όλες οι εκδοτικές απόπειρες της Ικαρίας έρχονται στο προσκήνιο! Επίσης, μέσα από το εκδοτικό ράφι του Ικαριακού Παντοπωλείου - ikariastore.gr, οι εκδόσεις αυτές δεν έρχονται μόνο στο προσκήνιο αλλά και στα χέρια σας! Μ' ένα μόνο κλικ!

Οι εκδόσεις ελεύθερες πτήσεις έχουν ήδη κυκλοφορήσει 5 βιβλία: Τις ομώνυμες ελεύθερες πτήσεις 1, 2, 3 (βρείτε τις σε προσφορά), τους διαλόγους ενάντια στην Κρίση, για τα κοινά και πρόσφατα, το νέο βιβλίο της Αλεξίας Παλαιστή, Ικαρία & Φούρνοι - Μια εξερεύνηση.

Πέρα όμως από τις δικές μας εκδόσεις, στο ikariastore.gr μπορείτε να βρείτε 26 στο σύνολο τίτλους ικαριώτικων εκδόσεων, κάθε είδους: Ιστορία, Αρχαιολογία, Λαογραφία, Μαγειρική, Τουριστικοί οδηγοί και πολλές ακόμα κατηγορίες.

Τέτοια εποχή, το διάβασμα δε μας κάνει μόνο καλό αλλά και σχεδόν επιβάλλεται γιατί πέρα από τις πόρτες που μας ανοίγει (του μυαλού), μας φέρνει πιο κοντά στην ιστορία και τη ζωή του νησιού μας αλλά και μας βοηθάει να ξεφύγουμε από τα καθημερινά.

Παραγγείλτε ηλεκτρονικά το δικό σας βιβλίο από το Ικαριακό Παντοπωλείον!

Θυμίζουμε πως αν βρίσκεστε στην Αττική, σας προτείνουμε στον τρόπο αποστολής του Ικαριακού Παντοπωλείου, να επιλέξετε την Αποστολή το Σάββατο, για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής! Επίσης, να γνωρίζετε πως μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας!

Βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από ικαριώτες παραγωγούς στο Ικαριακό Παντοπωλείον ikariastore.gr

ikariamag.gr

ikariastore banner