ΦΑΚΕΛΟΣ: Τουρισμός στην Ικαρία – Μια διαδικτυακή συζήτηση

Ο δήμος Ικαρίας πρόσφατα ξεκίνησε έναν πρώτο γύρo ενημερωτικών συνελεύσεων σε χωριά του νησιού με σκοπό να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα (ο 2ο γύρος θα συνεχιστεί μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα). Ένα από αυτά είναι το θέμα του Τουρισμού και της ελεύθερης κατασκήνωσης στην Ικαρία.

Στο ikariamag, έχουμε εδώ και χρόνια κατά καιρούς αναφερθεί στο θέμα της ελεύθερης κατασκήνωσης, μέσα από τις ελεύθερες πτήσεις μας αλλά και τις υπόλοιπες στήλες μας, πάντα στο επίπεδο διαλόγου που ταιριάζει τόσο σε εμάς όσο και στο νησί μας.

Θέλοντας να επεκτείνουμε και διαδικτυακά τη συζήτηση για το θέμα, ξεκινάμε τον ΦΑΚΕΛΟ: Τουρισμός & Ικαρία όπου θα φιλοξενήσουμε απόψεις γύρω από το ζήτημα. Τόσο για το ζήτημα της κατασκήνωσης αλλά και γενικότερα για όλο το πλαίσιο και τις προοπτικές τουρισμού.

Και εκτός από τις δικές μας ελεύθερες πτήσεις και τους ανθρώπους στους οποίους έχουμε ζητήσει να μας καταθέσουν τις απόψεις τους, περιμένουμε και τις δικές σας θέσεις (θα παρακαλούσαμε μέχρι 600 λέξεις) στο info@ikariamag.gr. Το κείμενο σας θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι ενυπόγραφο.

Στην ετικέτα: Τουρισμός & Ικαρία θα μπορέσετε να βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα σχετικά άρθρα. Ξεκινάμε με τον Αντιδήμαρχο Ραχών, κ. Σωτήρη Κόχυλα.

Η συντακτική ομάδα του ikariamag.gr διατηρεί το δικαίωμα επιλογής των κειμένων που τελικώς θα δημοσιευτούν.

Η συμμετοχή όπως και η ανάγνωση της διαδικτυακής συζήτησης του θέματος, δε συνίσταται για ανθρώπους που δε μπορούν να έρθουν σε επαφή με καμία άποψη που είναι διαφορετική από τη δική τους.

ikariamag.gr

ikariastore banner