Επιστολή του Επάρχου Ικαρίας για το κυνήγι σε κατοικημένες περιοχές

ΠΡΟΣ:
Β΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Κύριοι το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται το εξής φαινόμενο από κυνηγούς και περισσότερο από ξενόφερτους, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις περιοχές όπως οι Ικαριώτες κυνηγοί. Κυνηγούν μέσα σε κατοικημένες περιοχές όπως π.χ. στον έξω Φάρο και αλλού χωρίς να υπολογίζουν ότι εκεί μένουν άνθρωποι και έχουν διάφορες δραστηριότητες στα κτήματα τους.

Θα παρακαλέσω όπως εσείς οι ίδιοι αστυνομεύσετε αυτό το φαινόμενο να κυνηγούν μακριά και σε απόσταση ασφαλείας από σπίτια μην έχουμε κανένα ατύχημα. Να επανεξετάσετε την θέση των καταφυγίων που έχετε ορίσει διότι πιθανόν να συμπεριλαμβάνονται εντός και περιοχές όπως ο έξω Φάρος και αλλού.

Πιστεύω πάντα στην συνεργασία με τον κυνηγετικό σύλλογο και πάντα ήμουν και θα είμαι αρωγός στο έργο που επιτελείτε τον εμπλουτισμό της φύσης με θηράματα, εθελοντική παρουσία και άμεση παρέμβαση στις πυρκαγιές και φυσικά η αδιάλειπτη παρουσία σας σε όλη την επικράτεια του Νησιού, τα βουνά φυλάσσονται με την παρουσία σας και επισημαίνετε γεγονότα που είναι πολλές φορές αδύνατον να τα γνωρίζουμε.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

ikariastore banner