Το Επαρχείο Ικαρίας-Φούρνων στον Καθηγητή Στεφανάδη για βοήθεια των νησιών από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών


ΠΡΟΣ:
Τον κ. Καθηγητή Καρδιολογίας και Δ/ ντη του Τμήματος Καρδίας και Αγγείων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη

Αξιότιμε κ. Καθηγητά,
Όπως καλά γνωρίζετε η Επαρχία της Ικαρίας δηλαδή τα τρία της νησιά αντιμετωπίζουν πολλά και ανυπέρβλητα προβλήματα στον χώρο της υγείας.

Λόγω της απομάκρυνση τους από το κέντρο και φυσικά λόγω του νησιώτικου χαρακτήρα τους και αυτό που τελευταία αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και ανύπαρκτη στελέχωση των ιατρικών μονάδων στα νησιά μας, από το Νοσοκομείο πολλές ειδικότητες που δεν υπάρχουν, ελλιπής και πολλές φορές ανύπαρκτη στελέχωση των αγροτικών ιατρείων μας και των δύο περιφερειακών ιατρείων του Ευδήλου και των Φούρνων.

Γνωρίζετε ακόμα ότι φτάσαμε στο σημείο πολλά κενά που μας παρουσιάζονται στους Φούρνους και Θύμαινα καλύπτονται από στρατιωτικούς γιατρούς, έστω και για λίγο για να μην θρηνήσουμε ακόμη ανθρώπους από την κακή αντιμετώπιση του Υπουργείου στα σοβαρά αυτά ζητήματα για την υγεία των πολιτών νησιωτών μας.

Ζητώ αξιότιμε κ. Καθηγητά προσωπικά από εσάς να βοηθήσετε και από την νέα θέση που αναλάβατε σαν Διευθυντής του Τμήματος Καρδιάς και Αγγείων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Το Ιατρικό Κέντρο να υιοθετήσει, να αναλάβει στα πλαίσια του άριστου έργου στην υγεία που επιτελεί τα νησιά της Επαρχίας την Ικαρία, τους Φούρνους και την Θύμαινα.

Να μπορούμε όταν έκτακτα δύσκολα περιστατικά δεν αντιμετωπίζονται, να υπάρχει άμεση κάλυψη μεταφοράς τους, να δίνετε την παρουσία σας με τεχνητές μονάδες παρέχοντας αυτό το μέγα αγαθό της υγείας όπως πάντα αξιότιμε κ. Καθηγητά το πράττετε και το έχετε αποδείξει.

Ανοίξτε την ανθρώπινη ομπρέλα όπως το Ιατρικό Κέντρο το έχει κάνει και το κάνει και για άλλες περιοχές της πατρίδας μας δείχνοντας την ευαισθησία του και το αίσθημα της προσφοράς στην υγεία και ειδικότερα τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι, για εμάς τους νησιώτες και ειδικά για την Επαρχία.

Ελπίζουμε όλοι ότι το αίτημα μου θα τύχη αποδοχής και ελπίζουμε σε μια θετική απάντηση από μέρους σας διότι για εμένα η υγεία των πολιτών της Επαρχίας, είναι πρωταρχικός μου σκοπός και θα κάνω καθετί ούτως ώστε ο κόσμος να αισθάνεται ασφάλεια χωρίς κανένα ρίσκο              

Με τιμή
Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

 

ikariastore banner