Ειδήσεις από το Επαρχείο Ικαρίας Φούρνων 5/12/14

- «Αναχώρησε το Ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο από την Ικαρία γεμάτο εικόνες, βιντεολήψεις  και πολλές συνεντεύξεις από ηλικιωμένους μιας και η αποστολή του ήταν η μακροζωία στην Ικαρία.

Επισκέφτηκαν πολλές περιοχές του νησιού μας και χωριά, καταγράφοντας τον τρόπο ζωής των Ικαριωτών την καθημερινότητα τους και την ηλικία τους. Επισκέφτηκαν την Λουτρόπολη των Θερμών και βιντεοσκόπησαν την περιοχή.

Είναι μια παραγωγή η οποία σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Τουρισμού της Ελλάδας και το γραφείο τουρισμού της Ελλάδας στη Ρωσία, για την ανάδειξη της ιδιαιτερότητας της Ικαρίας στην Μακροζωία.

Σε δύο μήνες περίπου θα  προβληθεί από την Ρωσική τηλεόραση και θα απευθύνεται σε 160 εκατομμύρια κόσμου, θα είναι επίσης και στο διαδίκτυο όποτε θα μπορούν να το δουν σε όλο τον κόσμο.

Είναι μια γιγαντιαία διαφήμιση για την Επαρχία και επίσης θα λειτουργήσει θετικότατα επί τη ευκαιρία της πιστοποίησης των Ιαματικών Πηγών μας, γεγονός που θα ανοίξει άμεσα τις πόρτες για επισκέψεις στο νησί πολιτών από την Ευρωπαϊκή Ένωση κάτω από την κάλυψη των ασφαλιστικών τους ταμείων».

- Στην ευχαριστήρια επιστολή του σε όσους βοήθησαν κατά την επίσκεψη του ρωσικου συνεργείου, ο Έπαρχος επισημαίνει: «Εδώ θέλω να τονίσω ότι καμία συμμετοχή σε όλη την παρουσία του συνεργείου στο νησί δεν είχε ο Δήμος Ικαρίας, κρατώντας παράξενες αποστάσεις, καμιά παρουσία και κανένα ενδιαφέρον για την διαφημιστική προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού. Ο καθένας κρίνει και κρίνεται».

- Τέλος, τελείωσαν οι επισκευές των δρόμων στο νησί της Θύμαινας με μηχάνημα που τοποθετήθηκε από την Αντιπεριφέρεια Σάμου και το Επαρχείο της Ικαρίας με την συμβολή του Δήμου Φούρνων.

Συνοδευτικά Αρχεία:
ikariastore banner