Ειδήσεις από το Επαρχείο Ικαρίας - Φούρνων 21/4/15

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Φούρνων και συνεργασία είχε ο Έπαρχος όπου συζήτησαν τα θέματα του Δήμου και ιδιαίτερα το θέμα της ακτοπλοΐας και των δρομολογίων.

Επίσης συνάντηση είχε με τον εκπρόσωπο της Δωδεκανησιακής γραμμής όπου θα συνδέσει το Βόρειο Αιγαίο με το Νότιο Αιγαίο συζήτησαν τα διάφορα θέματα που αφορούν την εταιρία και πιθανόν την εβδομάδα που μας έρχεται να ανακοινωθούν και επίσημα τα δρομολόγια της εταιρίας.

Προχωράει με ταχύτητα το έργο της Μαρίνας Αγίου Κηρύκου αυξάνεται καθημερινά ο όγκος μεταφερομένων αδρανών υλικών και συγχρόνως κατασκευάζονται τα ακρόποδα και τα τετράγωνα κεντρικά μπλόκα του έργου.

Ο Έπαρχος θα συμμετέχει στην σύσκεψη ενημέρωσης για την ακτοπλοΐα όπου θα γίνει την Τετάρτη 22 Απριλίου στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων στην Αντιπεριφέρεια Σάμου όπου την προκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατρακάζος και στην οποία θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το υποβληθέν πρόγραμμα δρομολογίων στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την εξυπηρέτηση των νησιών μας από τη Hellenic Sea Ways.

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας προχώρησαν στην αποκατάσταση της κακής βατότητας του οδικού τμήματος που οδηγεί στο παλαιό ΟΤΕ μετά από παρέμβαση του Έπαρχου τσιμεντόστρωσαν περί τα 200 μέτρα κατεστραμμένου και επικίνδυνου τμήματος και διαμόρφωσαν το υπόλοιπο τμήμα σε όλο το μήκος του αποκαθιστώντας την βατότητα και επικινδυνότητα σε μεγάλο βαθμό.   

ikariastore banner