Ειδήσεις από το Επαρχείο Ικαρίας – Φούρνων 13/10/14

Συνάντηση με τους μεταφορείς είχε ο Έπαρχος την Τετάρτη 8-10-2014  συζήτησαν το θέμα των μεταφορών, διαπιστώθηκε η συνεργασία μεταξύ Επαρχείου και μεταφορέων για τον κοινό σκοπό της ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών όπου οι μεταφορείς συμβάλουν στα μέγιστα, ο Έπαρχος στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο των μεταφορέων και στηρίζει το μεταφορικό τους έργο και τον επαγγελματισμό τους.

Συνάντηση είχε με τον σύλλογο νεφροπαθών της Επαρχίας συζήτησαν από κοινού τα προβλήματά τους και από κοινού θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ασκηθεί πίεση προς το υπουργείο για τη άμεση λειτουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην Ικαρία, επίσης ο Έπαρχος έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό υγείας και τον Πρωθυπουργό ζητώντας την άμεση παρέμβαση τους για την ίδρυση Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην Ικαρία.

Επίσης από Δευτέρα θα κλειστεί ραντεβού με τον Διοικητή της Β’ ΔΙΠΕ με τον σύλλογο νεφροπαθών για να δρομολογήσουν τις διαδικασίες και φυσικά να ενημερωθεί ο Διοικητής για την ανάγκη ίδρυσης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Έπαρχος με τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Σάμου κύριο Ζαβουδάκη που διαβεβαίωσε τον Έπαρχο ότι έρχεται ένας δάσκαλος για να λειτουργήσει το ολοήμερο Καρκιναγρίου, μια νηπιαγωγός για να συμπληρωθεί η κενή θέση νηπιαγωγού στο Α’ νηπιαγωγείο Αγίου Κηρύκου.

Έρχονται επίσης ένα άτομο για το ειδικό βοηθητικό προσωπικό και μια εργασιοθεραπεύτρια για το ειδικό σχολείο στο Καραβόσταμο και γίνεται προσπάθεια να εγκριθούν και οι άλλες κενές θέσεις που υπάρχουν στην Ικαρία.

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ
ΕΠΑΡΧΟΣ
ΠΑΜΦΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ikariastore banner