ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Διπλές προσκλήσεις για τις συναυλίες Θ.Παπακωνσταντίνου & Αγγελάκα στην Ικαρία

Είναι γεγονός! Το Ικαρία Escape Festival πλησιάζει και αυτό που αναμένεται να συμβεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ραχών Αγίου Δημητρίου στην Ικαρία, θα είναι ανεπανάληπτο!

Γιατί; Δείτε το πρόγραμμα:
Τετάρτη 13/8  
Θανάσης Παπακωσταντίνου
 / Ματούλα Ζαμάνη / 
Παπιστάνοι
Πέμπτη  14/8  Γιάννης Αγγελάκας / 
Θεολόγος Κάππος

Διαβάστε περισσότερα για τις συναυλίες, εδώ.

Το ikariamag.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των συναυλιών και προσφέρει στους αναγνώστες του από 3 διπλές προσκλήσεις για κάθε συναυλία.

Τι πρέπει να κάνετε;
Κάντε Like στη σελίδα του ikariamag στο Facebook και γράψτε ως σχόλιο το όνομα σας στις φωτογραφίες των 2 καλλιτεχνών (Θανάση Παπακωνσταντίνου & Αγγελάκα) που θα ανεβαίνουν την Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Αυγούστου στον τοίχο της σελίδας μας. Αφήνοντας το όνομα σας στη φωτογραφία του κάθε καλλιτέχνη, δηλώνετε συμμετοχή αντίστοιχα για τη συναυλία του. Μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και για τις 2 συναυλίες.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης στη σελίδα μας στο Facebook την Τετάρτη 13 Αυγούστου το μεσημέρι και την Πέμπτη 14 για την αντίστοιχη συναυλία.

Για περισσότερες πιθανότητες, μπορείτε να πάρετε μέρος και στον αντίστοιχο διαγωνισμό του επίσης ικαριακού χορηγού επικοινωνίας, του Ράδιο Ικαρία 87,6fm, κάνοντας Like εδώ.

Καλή Επιτυχία!

Διαβάστε τις συνεντεύξεις του Θανάση Παπακωνσταντίνου και της Ματούλας Ζαμάνη στο ikariamag.gr

ikariastore banner