ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Προσκλήσεις για την Τσικνοπέμπτη με τους Παπιστάνους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και δε μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για να περάσουμε το βράδυ μας, από τη μουσική βραδιά με τους Παπιστάνους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο! Mαζί τους όπως πάντα οι Θεολόγος Κάππος και Βιολέτα Ίκαρη στο τραγούδι, καθώς και οι Κώστας Παπαγιάννης στις κιθάρες & Δρόσος Σκυλάς στα κρουστά. Δείτε όλες τις πληροφορίες για τη μουσική αυτή βραδιά εδώ.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ / Ώρα έναρξης: 22.30 | Προπώληση εισιτηρίων / Γυάλινο Μουσικό Θέατρο / Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη / Τηλ. 210 9315600

Το ikariamag.gr και το Ικαριακό Παντοπωλείον ikariastore.gr προσφέρουν από μία διπλή πρόσκληση σε 2 τυχερούς. Μπείτε στο Facebook στις σελίδες του ikariamag.gr και του ikariastore.gr, κάντε Like και γράψτε το όνομα σας ως σχόλιο στις αφίσες που θα ανεβάζουμε κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης, την Πέμπτη 3 Μαρτίου, το πρωί, στις 2 Facebook σελίδες αντίστοιχα. Πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς και των 2 σελίδων για να διπλασιάσετε τις πιθανότητες σας!

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr