Ο Θεολόγος Κάππος θα παρουσιάσει τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο “Παράθυρο στο δρόμο”, την Τετάρτη 6 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Club. Μαζί του η Βιολέτα Ίκαρη.

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και δε μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για να περάσουμε το βράδυ μας, από τη μουσική βραδιά με τους Παπιστάνους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο! Mαζί τους όπως πάντα οι Θεολόγος Κάππος και Βιολέτα Ίκαρη στο τραγούδι, καθώς και οι Κώστας Παπαγιάννης στις κιθάρες & Δρόσος Σκυλάς στα κρουστά.

Το Ικαριακό Παντοπωλείον ανανεώνεται και σύντομα θα είναι κοντά σας με νέα προϊόντα και υπηρεσίες! Προχτές έφτιαξε τη δική του Facebook σελίδα και εκεί ξεκίνησε ένα διαγωνισμό... ποδαρικού! Κάντε κι εσείς λοιπόν Like στη νέα σελίδα Ικαριακό Παντοπωλείον - ikariastore.gr και ευχηθείτε (με Like, Share ή σχόλιο σας) κάτω από τη φωτογραφία της ποδιάς, για να μπείτε στην κλήρωση!

Το ikariamag είναι χορηγός επικοινωνίας και προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 30/5. Μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook, και γράψτε το όνομα σας ως σχόλιο στην αφίσα που θα ανεβάζουμε στη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Το Σάββατο 9 Μαΐου, η σκηνή του Six D.O.G.S. υποδέχεται τους εκρηκτικούς Duoyu παρέα με τους Ικαριώτες Red Elephants σε ένα πολλά υποσχόμενο live, γεμάτο indie garage funk ρυθμούς και post rock μελωδίες. Το ikariamag είναι χορηγός επικοινωνίας του LIVE και προσφέρει 1 διπλή πρόσκληση.

Οι Παπιστάνοι από την Ικαρία μαζί με τον Θεολόγο Κάππο και την Βιολέτα Ίκαρη στο τραγουδι, θα εμφανιστούν το Σάββατο 18 Απριλίου στο ΡΥΘΜΟΣ Stage ( Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη). Το ikariamag είναι χορηγός επικοινωνίας του LIVE και προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις (είσοδος με 1ο ποτό).

Το ikariamag προσφέρει μια διπλή πρόσκληση σε έναν τυχερό αναγνώστη του. Μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook, κάντε Like και γράψτε το όνομα σας ως σχόλιο στην αφίσα που θα ανεβάζουμε στη διάρκεια των επόμενων ημερών.

To Σάββατο 29 Νοεμβρίου οι Red Elephants θα εμφανιστούν μαζί με τους Duoyu, The Coogars και Fiend of Gods στην σκηνή του An club, Σολωμού 13-15 Αθήνα. Το ikariamag προσφέρει μια διπλή πρόσκληση σε έναν τυχερό αναγνώστη του.

Είναι γεγονός! Το Ικαρία Escape Festival πλησιάζει και αυτό που αναμένεται να συμβεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ραχών Αγίου Δημητρίου στην Ικαρία, θα είναι ανεπανάληπτο!

Η Βραδιά όπου η Κρήτη συναντά την Ικαρία πλησιάζει. Το Σάββατο 10 Μαϊού Ο Ψαραντώνης συναντά τους Παπιστάνους σε μία πολυαναμενόμενη μουσική σύμπραξη. Μαζί τους και ο Ικάριος Θεολόγος Κάππος αλλά και άλλοι καλλιτέχνες και μουσικοί.

ikariastore banner