Δείτε τι έγινε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο àrtεις; 2013

Μετά την επιτυχία των εγκαινίων της Πέμπτης, και την Παρασκευή όπου μια ολόκληρη μέρα οι επισκέπτες του matamatic:taf είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν όλες τις εκθέσεις και εγκαταστάσεις από τις Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας, το Σάββατο ήταν μία ακόμη μεγάλη ημέρα για το Φεστιβάλ μας.

Από το πρωί ο κόσος ερχόταν να επισκεφθεί το Ικαριακό Παντοπωλείο του ikariastore.gr, να πιει τον καφέ του στο χώρο και να δει τα εκθέματα. Το απόγευμα στις 7, η μεγάλη αίθουσα του ΤΑΦ γέμισε απο κόσμο που ήρθε να δει το Little Land του Νίκου Νταγιαντά αλλά και να ενισχύσει το Γηροκομείο Ικαρίας καθώς όλα τα έσοδα θα προβολής (με είδοσο 3 ευρώ) θα διατεθούν προς αυτό. Ακολούθησε ομιλία και συζήτηση με τον σκηνοθέτη.

Το βράδυ στις 21:30, η Μάγια Τσόκλη, η Δήμητρα Κόχιλα και η Κυριακή Σπανού παρουσίασαν τις ελεύθερες πτήσεις 2 και τα νέα 200 ιντερνετικά κείμενα που εκδόθηκαν από το ikariamag και μιλούν από, για και με αφορμή την Ικαριά! (BINTEO: Η Μάγια Τσόκλη διαβάζει ελεύθερες πτήσεις).

Στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι με τον Ικαριώτη παραγωγό του en Lefko και resident Dj στο Spiti Cocktail Bar, Δημήτρη Παπαϊωάνου, όπου ο κόσμος έσμιξε, διασκέδασε και ήπιε το ποτό στις αίθουσες των εκθέσεων αλλά και στη μεγάλη αυλή του taf. Ένα εορταστικό βράδυ Σαββάτου με διάθεση ανεβασμένη και πολλά χαμόγελα που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Σε όλα τα παραπάνω, οι παρουσιάσεις έγιναν σε ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα όπως και το πάρτι στο προαύλιο ενώ όλος ο χώρος του Taf ξεχείλιζε από κόσμο σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό. Θα ακολουθήσει βίντεο τις επόμενες ημέρες.

ikariamag.gr

Δείτε όλη την πορεία του Φεστιβάλ, εδώ.